Tekst: Erik Driessen I Foto’s: In beeld met Rianne en eigen beeldmateriaal

“Met de steeds warmere zomers steeg de verkoop van aircosystemen explosief. Steeds meer mensen kiezen voor de luxe van koeling én warmte van een airco. Uiteindelijk hebben Nederlanders denk ik standaard een airco in huis”, zegt Harold Breman van Airco Techniek Holland. Ook in het komende gasloze tijdperk biedt een airco veel mogelijkheden.

Breman zet sinds 2003 Breman Shipping voort. Het bedrijf dat zijn vader in de jaren zeventig begon verzorgt verwarming, ventilatie, sanitair, koeling, engineering en installaties voor de scheepsbouw. “Steeds vaker kregen we de vraag of we aircosystemen voor woningen, kantoren of scholen konden leveren. Daaruit ontstond in 2008 Airco Techniek Holland. We zijn actief op een breed terrein van koelen en verwarmen, zoals proceskoeling voor de tapijtindustrie en koelvriesinstallaties voor de detailhandel.”

GECERTIFICEERDE SPECIALIST

Ook particulieren weten dat ze voor een goede airco- oplossing bij de specialisten in Genemuiden moeten zijn. “We zijn een gecertificeerd bedrijf met veel kennis en ervaring. Het draait bij ons niet om de verkoop van installaties, maar om de best mogelijke oplossing voor klanten. Samen sparren en uiteindelijk de installatie leveren die het wooncomfort op de lange termijn verbetert. Dat is waar we goed in zijn. Daarvoor werken we met de merken Daikin en LG die garant staan voor kwaliteit en een mooi design.”

Breman Airco5_LR

ALTERNATIEF VOOR DE AIRCO

Breman vermoedt dat de opmars van de airco doorzet. “Steeds meer mensen ontdekken dat een goede airco (warmtepomp) een uitstekend alternatief voor gas is. Met een airco koel je in de zomer en verwarm je een woning in de winter. Met airco’s in meerdere ruimtes verwarm je moeiteloos een compleet huis. En dat zie je terug in de energierekening.”

AIRCO HOLLAND LOGO

Puttenstraat 23, 8281 BP Genemuiden I T 038 3854540 I info@aircotechniekholland.nl I www.aircotechniekholland.nl

Pin It on Pinterest

Share This