”ALS JE DE SPRONG
NIET WAAGT, KOM JE NOOIT VERDER”

 

Deze tekst van Loesje hangt als een vergeeld kaartje op mijn prikbord. Al járen. Je kunt het wel mijn lijfspreuk noemen. Ik heb wat afgesprongen in mijn leven… Dit kaartje gaf mij steeds weer dat duwtje in de rug om mijn dromen na te jagen.

 

Alweer 5 jaar geleden opende ik de deur van Anno Nu – Woon&Cadeau in Rouveen. Een sprong in het diepe. Ik hield van meubels opknappen en stoere brocante, maar ik had helemaal geen ervaring met het runnen van een winkel. Toch leek het me enorm leuk om een winkel te hebben met dingen die anderen blij maken. Dus waagde ik de sprong. Ik schuurde en schilderde, kast na kast, om de winkel te vullen. Uren bracht ik door in onze schuur. Ook reden we regelmatig naar Frankrijk en België om de bus vol te laden met brocante schatten. Een paar middagen per week was de winkel open. Op de avonden en in het weekend was er gezelligheid in de workshopruimte.

 

“DROMEN IS ZO LEUK! MAAR DE SPRONG WAGEN EN BOUWEN AAN JE DROMEN IS NOG VEEL TOFFER!”

Toen we de vorige zomer twijfelden of we de winkel zouden verhuizen naar Staphorst, zag ik weer dat kaartje hangen. En zo nam ik, met gevouwen handen, weer een sprong in het diepe! Aan de Ebbinge Wubbenlaan toverden we ons nieuwe pand in twee weken tijd om tot een frisse en eigentijdse winkel.

Vol met de leukste woondecoratie, lifestyle, originele kadootjes, en een groot aanbod kaarten en posters met eigen ontwerpen. Nieuw aan de gevel is de term: Interieurstyling. Dat is wat we de komende jaren verder willen opbouwen. Want natuurlijk blijven we dromen!

ANNO NU
Ebbinge Wubbenlaan 9A 7951 AA Staphorst

T 06 83 772 780

E info@helemaalannonu.nl

www.helemaalannonu.nl

Zo bouwden we de afgelopen 5 jaren steeds verder aan Anno Nu. Kreeg het steeds meer een eigen stijl. Een stijl die langzaamaan wat minder ‘oud’ en wat meer ‘nieuw’ werd. De schuur werd de werkplaats waarin Karel industriële meubels op maat maakt voor onze klanten. Deze meubels hebben de merknaam ‘IJzersterk’ gekregen.

Zo leerde ik in die 5 jaren om stapje voor stapje, met vallen en opstaan, steeds wat meer ondernemer te worden. Ik leerde over inkopen en miskopen, over administratie en marketing. En ik leerde vooral om dicht bij mezelf te blijven.

De droom van een winkel met een hoog ‘shop-around- the-corner’-gehalte is uitgekomen. Een winkel met een fijne sfeer en alleen maar leuke spulletjes.

Ik vind het enorm leuk dat ik dit nu samen met mijn zus Willeke kan doen! Elke dag weer genieten we van leuke ontmoetingen, bijzondere gesprekken, en het verder mogen helpen van mensen.

Dromen is zo leuk! Maar de sprong wagen en bouwen aan je dromen is nog veel toffer! Ik hoop je gauw te ontmoeten in de shop!

Pin It on Pinterest

Share This