Voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Een huis koop je (meestal) niet zonder hypotheek en dus heeft Boertjes Makelaardij een eigen onafhankelijke hypotheekafdeling in huis. Sinds kort bestaat deze afdeling uit de twee hypotheekadviseurs Peter Krist en Tanja Redder, op alle fronten ondersteund door binnendienst medewerker Janneke Gerrits. “Met Peter hebben we iemand uit Staphorst in ons team”, zegt Carmen Boertjes. “Waar hij over een sterk lokaal en regionaal netwerk beschikt met brede hypotheekkennis, is Tanja gespecialiseerd in echtscheidingssituaties en beheert zij bestaande klanten. Zo weten zij samen voor ieders specifieke situatie een passende hypotheek te bieden.”

Bij Boertjes Makelaardij en Hypotheken vind je alles dus letterlijk onder één dak: woningen, hypotheken en alle aan een hypotheek gerelateerde verzekeringen. “Onze lijnen zijn kort en het contact met makelaars en notarissen is snel gelegd”,  gaat Peter verder. “Voor mij als Staphorster is het heel prettig dat ik de mensen, huizen en straten ken. Het maakt dat ik met alle discretie nog beter op de specifieke situatie kan inspelen.” Naast discreet zijn beide hypotheekadviseurs van Boertjes Makelaardij ook volledig onafhankelijk en dus kunnen klanten altijd rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

Persoonlijk contact
Waar de grote banken uit kleinere plaatsen vertrekken, hecht Boertjes Hypotheken – tegenwoordig ook agentschap van de Rabobank – juist heel veel waarde aan persoonlijk contact. “Wij willen onze klanten volledig ontzorgen”, aldus Peter. “Zo hanteren wij pakkettarieven bij een combinatie van verkoop, hypotheek en aankoop, maar ook als je geen huis via ons koopt ben je welkom voor het afsluiten van een nieuwe of aantrekkelijk oversluiten van een bestaande hypotheek. En met onze betrokkenheid bij nieuwbouwplan De Slagen nemen wij ook die kopers graag alle zorg uit handen.”

www.boertjes.nl

Gemeenteweg 75
Telefoon: 0522 – 462844
Email: staphorst@boertjes.nl

Pin It on Pinterest

Share This