FOTO: BAS WILBERINK

even voorstellen

Eddy Bilder (Ermelo, 13 oktober 1964) is een Nederlands ondernemer en politicus. Van 1 maart 2007 tot 17 juni 2010 was hij lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Daarvoor was Bilder wethouder in de Gelderse gemeente Ermelo. Eind 2010 werd bekend dat de gemeenteraad van Zwartewaterland hem heeft voorgedragen om daar burgemeester te worden, en op 14 januari 2011 is hij daar als burgemeester beëdigd.

 

OP ROLLETJES

Aan de stelling dat het in Genemuiden op rolletjes loopt kan op meerdere manieren uitleg worden gegeven. Het gaat ons in economisch opzicht redelijk voor de wind, dat zien we aan de uitbreiding van bedrijfspanden en ook aan de opening van een aantal nieuwe winkels . Maar als het om Genemuiden gaat kun je bij rolletjes ook aan tapijt denken. Dat tapijt wordt in Genemuiden geproduceerd veelal op rol vanuit de gemeente getransporteerd naar de afnemers. Die tapijtrollen hebben bijgedragen aan de welvaart in Genemuiden en doen dat nog steeds.

De consument in Genemuiden is kwaliteitsbewust en dat is te merken in het winkel aanbod. Er zijn veel mooie winkels met goede producten. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en dat maakt het aantrekkelijk om in Genemuiden te winkelen.

Gedurende de afgelopen jaren zijn er, in samenspraak met een groot aantal betrokken burgers , plannen gemaakt om de openbare ruimte in het centrum opnieuw in te richten. Deze plannen zijn nu in uitvoering. De resultaten daarvan worden steeds meer zichtbaar. Het fraaie Havenplein, de vernieuwde straten en de nieuw aangelegde parkeerplaatsen zijn de aansprekende voorbeelden daarvan .

Het is nog niet helemaal klaar, maar we mogen met elkaar best trots zijn op ons mooie centrum.

Pin It on Pinterest

Share This