‘Drukkerij Kleen, zoveel meer dan ambachtelijk drukwerk’

In onze moderne wereld gaat steeds meer digitaal en dus besloot Drukkerij Kleen verder te kijken dan alleen het ambachtelijke drukwerk op papier. “Tegenwoordig richten wij ons op ontwerp, druk, print én reclame”, vertellen Michel en Marinda Kleen. “Van het ontwerpen van flyers, folders, magazines, een complete huisstijl tot autobelettering, van geboortekaartjes tot het printen van een bouwtekening, wij leveren het allemaal tegen een eerlijke prijs en in de beste kwaliteit.”

Drukkerij Kleen doet het al meer dan veertig jaar goed in Meppel. “Na onze ouders leiden wij nu samen het familiebedrijf waar alles draait om afspraken nakomen, flexibel zijn en je uiterste best doen voor een tevreden klant. Wij kijken niet alleen naar de wensen en eisen, maar ook heel goed naar de klant zelf. Wat is er nodig om het gewenste resultaat te bereiken? En wat past echt bij de klant? Ons meedenken wordt – net als onze snelle service – zeer gewaardeerd.

Wist je dat Drukkerij Kleen ook relatiegeschenken en andere promotieartikelen levert? Speciaal voor Meppeler Muggen en andere liefhebbers van Meppel zijn er zelfs kaarten, posters, kussens, truien, een knuffelaap en meer samengebracht in de webshop www.ilovemeppel.nl.

LEKKER BEZIG

Ook kwaliteit staat bij Drukkerij Kleen hoog in het vaandel. “De kwaliteitscontrole van een aangeleverd bestand is bij ons vanzelfsprekend. Zelf ontwerpen doen wij vanuit onze jarenlange drukkerservaring en met onze kennis van de verschillende technieken houden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding altijd scherp in het oog. Van visitekaartje tot bedrijfskleding, van spandoeken tot complete websites, wij zien het als onze uitdaging om altijd met iets moois voor de dag te komen.”

www.kleen.nl

Noteboomstraat 68, Meppel I T 0522 255 44 I drukkerij@kleen.nl

Pin It on Pinterest

Share This