‘Hagedoorn Electroworld Meppel vakkundig en persoonlijk’

Voor 1900 begon Hagedoorn al met handel in kolen. Daarna werd er gehandeld in kachels en nu al vele jaren in elektrische apparaten. Veel historie binnen dit bedrijf. Eigenaren Erwin Troost en Gerko Kwant vonden in hun magazijn zelfs nog oude folders en krantenknipsels uit vervlogen jaren. Door de jaren heen is er veel veranderd.

Het heden

Inmiddels is Hagedoorn al jaren aangesloten bij ‘Electro World’, een organisatie waarbij het servicegehalte heel hoog ligt en de klant altijd voorop staat. Ook zijn de vakmannen van Hagedoorn o.a. gespecialiseerde Bosch en Siemens verkopers. “Voor bijvoorbeeld een wasmachine is het zo belangrijk om vooraf de juiste informatie te krijgen. Bij ieder huishouden past weer iets anders. Wij geven de klant een passend advies, waardoor de juiste keuze wordt gemaakt. Op www.electroworld.nl zijn ook veel producten te vinden, maar wij vinden het ook heel gezellig wanneer de klant bij ons in de winkel komt”, benadrukt Gerko.

“Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep!”

Bosch en Siemens VIP Exclusive Service Partnerschap

Voor service van o.a. Bosch en Siemens apparaten hoeft de klant niet rechtstreeks contact met de fabrikant op te nemen. Hagedoorn is in dit geval de kortste schakel. Ze zijn als VIP aangesloten bij het Exclusive Service Partnerschap wat vrij uniek is. Hagedoorn kan de service uitvoeren en handelt, wanneer het binnen de garantie valt, alles verder af met de fabrikant.”We reageren snel en staan zo snel mogelijk bij de klant op de stoep”, aldus Erwin. Hagedoorn heeft eigen servicemonteurs die vier bussen tot hun beschikking hebben. De monteurs worden naast diverse andere trainingen ook getraind door Bosch en Siemens.

Reparatieservice

“Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een servicereparatie, mocht het onverwachts nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep. U kunt ons telefonisch en via het reparatieformulier op onze website bereiken. We staan graag voor u klaar!”

www.electroworldhagedoorn.nl

Keizersgracht 27, 7941 KB Meppel I T 0522 252 654 I info@hagedoornmeppel.nl

Pin It on Pinterest

Share This