Een mooi interieur is mogelijk voor iedereen

Marjan Schuiling, eigenaresse van woonwinkel Anno Nu, verkoopt prachtige spullen. Maar dat niet alleen, ook kan ze jou gratis helpen met het afstylen van je huis. Want wat is dat vaak een lastige en tijdrovende klus. Vaak mist er net iets waardoor het plaatje niet compleet is en jij niet helemaal tevreden bent. Misschien heb je al veel geld uitgegeven aan woondecoratie, maar klopt het plaatje nog steeds niet. Marjan biedt de oplossing!

 

Het maken van een plan

Allereerst wordt er gekeken naar wat je wilt en wat je stijl is. Door middel van een moodboard en een 3D tekening krijg je al een eerste impressie. Voor een compleet interieuradvies komt Marjan het liefst bij je thuis, zodat ze de ruimte kan zien en voelen. Indien nodig geeft ze kleuradvies en denkt ze mee voor een lichtplan. Daarna zoekt ze allemaal artikelen uit die bij je huis passen. Marjan werkt ook graag met producten van jezelf en met foto’s, want zo maak je een huis persoonlijk. De grote items, zoals kasten, tafels en stoelen, worden altijd in overleg met de klant besteld. Soms wil een klant net even iets anders dan de merken die Anno Nu verkoopt. Geen probleem!>>

>>Marjan doet altijd haar uiterste best om de meubels in te kopen die jij graag hebben wilt. Anno Nu verkoopt bijvoorbeeld geen banken, maar Marjan denkt hierin wel met je mee over de kleur, het materiaal en de afmetingen.

Wanneer het plan klaar is dan komt ze bij je langs om je huis helemaal af te stylen. Het advies en de styling zijn helemaal gratis bij een minimale besteding van €750,00. Het totaalplaatje kun je na de stylingdag twee dagen aanzien en wanneer je bepaalde accessoires echt niet mooi vindt, dan mogen ze gewoon weer terug.

Interieuradvies vanuit de winkel

Wil je niet heel uitgebreid advies, maar mis je net iets in een ruimte? Heb je moeite met bijvoorbeeld het stylen van je vensterbanken of een kale muur? Neem dan vooral even een foto van de ruimte mee naar de winkel, dan helpt Marjan of haar collega Willeke je graag verder! Heb je interesse in een styling of wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw huis? Neem gerust contact op via de mail of kom gezellig langs in de winkel in Staphorst!

Stylingtips

Met een rustige basis geef je ruimte voor het inkleuren met meubels en accessoires. Vaak doet een vloerkleed al veel, het creëert gezelligheid en verbindt je meubels. En met een mooie plant maak je het helemaal af. Vind je het lastig om je vensterbank te stylen? Houd dan in gedachten dat niet alles symmetrisch hoeft te zijn. Van alles twee is niet meer nodig. Probeer verschil in hoogte aan te brengen en groepeer je items. Met een paar tips kun je soms al een groot verschil maken!

www.helemaalannonu.nl

Ebbinge Wubbenlaan 9A
Telefoon: 06 83 772 780
Email: info@helemaalannonu.nl 

Pin It on Pinterest

Share This