‘Van loonbedrijf naar grondverzet, het was een goede keuze’

Toen Henk Jan Vink besloot het loonbedrijf van zijn vader voort te zetten, was dat geen verrassing. “Vanuit het loonbedrijf van mijn opa is mijn vader in 1965 hier op Kolderveen begonnen, waar ik als jochie van een jaar of acht al op de shovel zat”, gaat hij samen met zijn vrouw Branda terug in de tijd. “Een loonbedrijf is altijd heel hard werken en dat eist toch zijn tol. Vier jaar geleden was het klaar. Ik kocht een kraan en legklem om als Infratech verder te gaan in het grondverzet.”

“Het grote verschil is dat ik nu minder wordt geleefd en alles hoofdzakelijk zelf doe. Het een-op-een contact met de klant én het werk dat onder andere bestaat uit het leggen van bestrating, bouwrijp maken van kavels, uitgraven van funderingen en aanleggen van sloten en wadi’s. Het is een goede keuze geweest, al schiet het nu alle kanten op en moeten wij kiezen welke kant wij op willen.”

Onze corebusiness

Het maken van keuzes komt ook aan bod bij De Business Versneller waar Branda aan deelneemt. “Ik leer er naast netwerken ook hoe belangrijk het is om onze strategie en corebusiness vast te stellen. Nu doen wij nog heel veel, maar graag gaan wij de kant van de aannemerij op. Wij hebben goede ervaringen in Oosterwold waar bewoners niet alleen zelf hun huis bouwen, maar ook zelf de aanleg van wegen en riolering regelen. Positieve mond tot mond reclame bracht ons van de ene naar de andere buur en wellicht mogen wij er straks ook wegen aanleggen. Daar zijn wij best trots op.”

www.infratechgrondverzet.nl

Nijeveense Bovenboer 39, 7948 LE Nijeveen I

T 0522 – 491 408 I info@infratechgrondverzet.nl 

Pin It on Pinterest

Share This