BLIJE MEDEWERKERS BIJ VWC

“Collega’s zie je meer dan familie en vrienden. Daarom is het belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. En dat gaat verder dan alleen werken bij VWC. Een blije medewerker zorgt bovendien ook voor blije klanten”, zeggen Erik en Klaas van Wendel, de tweede generatie die sinds vier jaar het familiebedrijf runt.

Zij namen begin 2016 VWC over van hun oom Harm en vader Jan. Jan van Wendel vertelt dat  hij en zijn broer een goede werksfeer altijd belangrijk vonden. “Zonder werknemers ben je niets en dus moet je zorgen dat ze het fijn hebben. Nog steeds werken hier mensen uit de begintijd, ook voor veel klanten uit diezelfde tijd trouwens”, vertelt Jan.

Erik en Klaas namen die filosofie over. “Nieuwe medewerkers zeggen vaak dat ze zich heel welkom voelen binnen ons bedrijf en de informele sfeer waarderen, daar ben ik trots op. Onze mensen hebben veel vrijheid, bijvoorbeeld bij het bepalen van werktijden. In de pauze darten veel medewerkers.

Dat gaat behoorlijk fanatiek, maar altijd met een lach”, vertelt Erik. “Onze pizzasessies vallen ook letterlijk en figuurlijk in de smaak. Onder het genot van pizza of patat praten we elkaar bij en delen we kennis. Gezellig én waardevol”, vult Klaas aan.

VWC zoekt nadrukkelijk de jonge generatie

“IT-studenten hebben gek genoeg zelden een bijbaan in de IT. Die bieden wij ze graag aan, eventueel in combinatie met een traineeship. Je leert dan in de praktijk en je krijgt de kans om je door te ontwikkelen”, legt Klaas uit. Erik: “Of je op een andere manier te ontwikkelen. Er werken bij ons ook mensen die uit een totaal andere branche of functie dan de IT komen.”

“Het draait hier meer om wat je kunt, dan om de hoeveelheid diploma’s en certificaten”, besluit Klaas de visie op werken bij VWC. Bij de vestigingen in Genemuiden, Kampen en Nunspeet werken veertig mensen. Actuele vacatures zijn bijvoorbeeld een IT-technicus voor de helpdesk en een planner.

KOM JE OOK TEAM VWC VERSTERKEN?

KLIK OP DE VACATURE

www.vwc.nl

Puttenstraat 12a – Genemuiden
Telefoon: 038-3852400
Email: info@vwc.nl

Pin It on Pinterest

Share This