Boertjes Makelaardij heeft oog voor de toekomst van Staphorst

Na tien jaar stil te hebben gelegen, is het nieuwbouwplan De Slagen vorig jaar weer voortvarend opgepakt. Met Exploitatie Maatschappij Staphorst (EMS) ligt de uitvoering bij lokale ondernemers en dus loopt de verkoop van alle kavels en nieuwbouwwoningen via Boertjes Makelaardij. “Binnen het bestaande plan zijn nu nog vijf kavels beschikbaar”, zegt Carmen Boertjes. “In principe voor de vrije bouw van een vrijstaande woning, maar we kijken nog naar de mogelijkheid om op één of twee kavels de bouw van een twee-onder-één-kap mogelijk te maken.”

De kosten voor deze kavels liggen tussen de 92.500 euro voor de kleinste van 325 vierkante meter en 137.000 euro voor de grootste van 500 vierkante meter. “Onlangs zijn wij gestart met de verdere verkoop van het bestaande plan”, vult Carmen aan. “Hieronder valt een deel van acht rijwoningen, waarvoor zeker onder starters veel animo is.” EMS houdt de vaart er graag in en richt zich dus ook al op de ontwikkeling van fase twee. “In de loop van volgend jaar presenteren wij de plannen tijdens een informatieavond, waar dan natuurlijk ook onze hypotheekadviseurs aanwezig zijn.”

Gratis interieuradvies
In die ontwikkeling van fase twee denkt Boertjes Makelaardij optimaal mee. “Wij hebben een groot zoekersbestand en weten als geen ander naar welk type woning veel vraag is”, aldus Carmen. “Later vormen wij de persoonlijke schakel tussen aannemer en koper, want kopen van een tekening is toch spannend. 

Onze nieuwbouwspecialist Danielle de Vries is daarbij het eerste aanspreekpunt. Als extraatje bieden wij mensen die hun bestaande woning via ons verkopen een gratis interieuradvies voor de nieuwbouw door styliste Liesbeth van Eigen interieur en advies.” Zo denkt Boertjes Makelaardij graag mee over de toekomst van Staphorst, waar jong en oud graag blijft wonen.

www.boertjes.nl

Gemeenteweg 75
Telefoon: 0522 – 462844
Email: staphorst@boertjes.nl

Pin It on Pinterest

Share This