…het een prachtig transparant en im­posant gebouw is met een fantastisch uitzicht over de binnenstad. De karak­teristieke gevel is ontworpen door DOK Architecten. Binnen is er goed nagedacht over de inrichting om de optimale filmbe­leving te kunnen bieden, daarnaast over het uitlichten van de foyers. Deze zaken met elkaar gecombineerd zorgen ervoor dat het gebouw ‘leeft’. Zowel binnen als buiten, overdag en ‘s avonds wanneer je vanuit de oude binnenstad over de Rode­ torenbrug wandelt richting het Katwol­derplein.

 

Pathé is een ware beleving voor jong, oud en de zakelijke markt.
Pathé Zwolle heeft het beste beeld met de nieuwste technieken. Twee van de negen zalen zijn voorzien van het revolutionaire geluidssysteem Dolby ATMOS, waarbij je het geluid niet alleen overal om je heen hoort, maar zelfs voelt! Kijken naar een lm krijgt op deze manier een totaal nieu- we dimensie. Het comfort is optimaal met grote foyerruimte, prettige stoelen met veel beenruimte, loveseats, goede projec- tielijnen en klimaatbeheersing in de hele bioscoop. Wij streven ernaar het breedste lmaanbod in de regio te vertonen met omstreeks 250 voorstellingen per week. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan om van zijn of haar favorie- te lmgenre te kunnen genieten. Van onze Kleuterbios tot een gezellige middag uit tijdens de 50Plus Bios.

 

Onder het concept Pathé Specials vertonen wij (live) voorstellingen van o.a. The Metropolitan Opera House, het Bolshoi Ballet Theater en diverse muziekvoorstellingen. Voor onze kleine bezoekers is het mogelijk om hun verjaardag met een Pathé Filmfeestje in de bioscoop te komen vieren. Ook organiseren wij deze zomer weer de Pathé Kids Zomerbios met de lms Ver- schrikkelijke Ikke 3, Cars 3, Brandweerman Sam, Bigfoot Junior en The Emoji Movie en leuke activiteiten. Voor € 5,- kunnen kin- deren, met een Pathé Kinderticket, genie- ten van de allerleukste kinder lms.

De verscheidenheid aan zalen en foyers met het beste beeld en geluid maakt Pa- thé Zwolle tot de ideale locatie voor zake- lijke evenementen, (besloten) lmevene- ment of een zaalhuur. Van klein tot groot en van eenvoudig tot exclusief, er is altijd een passende oplossing voor uw evene- ment. Flexibiliteit en gastvrijheid staan bij ons voorop.

 

Bewuste keuze voor de locatie

Eén van de belangrijkste redenen is de bereikbaarheid van de bioscoop. Zowel vanuit de regio, als de combinatie met de binnenstad zijn hier optimaal. Met een parkeergarage en het busstation naast de deur kun je het bezoek goed combineren met shoppen, een hapje eten of een avond stappen. De bioscoop is zo een ontmoe- tingsplaats voor jong en oud op alle momenten van de week.

 

Leuk feitje van de bioscoop

Als eerste Pathé-vestiging serveren wij niet alleen verse zoute en zoete popcorn, maar ook een regelmatig wisselende spe- cial popcorn. Daarnaast hebben wij een primeur met Create Your Own Popcorn. Bij de Popchef kun je je laten verrassen met originele smaakcombinaties en je kunt je eigen toppings en sauzen kiezen, zoals chilipopcorn met parmezaan en gebakken uitjes of chocopopcorn met browniecrum- ble en aardbei.

 

De zomer top 5 van Dennis Tulleken

Een top 5 is lastig te maken. Er komen deze zomer heel veel goede lms aan al- dus Dennis Tulleken, Manager van Pathé Zwolle. De must see lms van deze zomer zijn: Verschrikkelijke Ikke 3, Cars 3, Dunkirk, Logan Lucky, American Made, IT én mijn persoonlijke favoriet Kingsmen: The Gol- den Circle. Alvast een prettige voorstelling!

www.pathe.nl/zwolle

Pin It on Pinterest

Share This