Wilma Bouwmeester:

“Regie nemen over uw eigen uitvaart, het mag”

“Bij leven vinden we het heel gewoon om zelf keuzes te maken. Nadenken over en keuzes maken omtrent de dood vinden veel mensen moeilijk. Het invullen van een uitvaartwensen boekje met wilsverklaring kan daarbij helpen. Hierin kan iemand vastleggen wat hij of zij belangrijk vindt aangaande de eigen uitvaart. Dat kan rust geven. Alles is doordacht en dit bespaart nabestaanden het maken van lastige keuzes.”

 

“Daarom word ik graag al be- trokken wanneer een overlij- den aanstaande is. Ik leg de mogelijkheden van een wils- verklaring uit en denk mee over hoe mensen hun uitvaart vorm willen geven. Is het zo ver en word ik benaderd, dan zorg ik ervoor dat de uitvaart wordt uitgevoerd zoals de overle- dene dat heeft gewild. Belt of mailt u mij gerust dan zorg ik ervoor dat u mijn uitvaartwen- sen boekje krijgt. U kunt mijn uitvaartwensen boekje met wilsbeschikking ook down- loaden via mijn website. Als u weet wat uw wensen zijn dan kan ik voor u kosteloos en ge- heel vrijblijvend een kostenra- ming maken. Mijn ervaring is dat het rust geeft als zaken op papier staan”.

 

Transparant

Voor het verzorgen en begelei- den van een uitvaart, inclusief nagesprek berekent Wilma een vast tarief. “Als iemand weet wat de wensen zijn dan kan ik kosteloos en vrijblijvend, al een kostenraming maken. Ik werk volledig onafhankelijk en transparant. Alles wat ik inkoop, van bloemen tot grafrechten, wordt zonder toeslag door- berekend. Mensen kunnen de invulling en kosten van de uit- vaart zelf bepalen. Het geeft houvast rond het overlijden als de zaken van tevoren goed zijn vastgelegd.”

 

Een uitvaart die je nooit vergeet…
“Onlangs begeleidde ik het afscheid van een man die vol- komen onverwacht was over- leden. Zijn vader, 93 jaar oud, speelde daarbij gitaar en zong een lied voor zijn dierbare zoon. Van hem kreeg ik een prachtig compliment. ‘Ik weet niet hoe je het doet, maar door jou kan ik het aan.’ Ik ben er dankbaar voor dat ik dit soort compli- menten mag ontvangen. Hier- door ervaar ik mijn beroep niet als werk maar als een manier van leven.!”

Ook met een uitvaartverzekering bent u vrij om voor Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding te kiezen.

 

Met compassie en oog voor detail

Dag en nacht bereikbaar Stap voor Stap 06 182 837 61

UITVAARTBEGELEIDING

www.stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl

Pin It on Pinterest

Share This