”Binnenkijken in een kleurrijke nieuwbouw woning”

 

Met items van Boer Staphorst

We zien het tegenwoordig steeds vaker; een interieur met een eigen persoonlijkheid en een combinatie van verschillende woonstijlen. Dit keer mochten wij binnenkijken in een kleurrijke nieuwbouwwoning in Rouveen.

Meteen bij binnenkomst van deze nieuwbouw- woning word je aangenaam verrast door de ruimte en de grote vtwonen tegels. Maar dat niet alleen! Het huis heeft dankzij de warme materialen en het kleurgebruik een hele fijne sfeer en je ziet gelijk dat er aan elk detail gedacht is!

Alles binnen zes weken

Vaak zie je dat een interieur in de loop van de jaren echt moet ‘groeien’. Maar dat geldt niet voor dit interieur! De bewoners van dit huis hebben namelijk alles binnen zes weken gerealiseerd met behulp van vrienden en familie.

“De woonkamer is het bewijs dat je oud en nieuw prima kan matchen”

Een mix & match tussen oud en nieuw

In de woonkamer vind je vooral veel kringloopgelukjes die gecombineerd zijn met stoere meubels en kleurrijke accessoires. Deze ruimte is het bewijs dat je oud en nieuw prima kan matchen met elkaar. Ook in deze ruimte mag de wanddecoratie niet ontbreken. De okergele vis, gemaakt van houten stokjes en 3d geprinte connectoren, van (het opkomende merk) Plokko steelt hier dan ook echt de show

.

Badkamer

Ook de badkamer past helemaal bij de rest van het huis. Zo zie je hier de vergrijsde kleuren van de vloertegels terug en is er gebruik gemaakt van vtwonen visgraattegels boven het bad. De accessoires zoals de wandplanken, het badplankje en de radio zijn allemaal van hout. Ook in deze ruimte vind je dus veel natuurlijke materialen terug.

Royale leefkeuken

In dit huis kun je niet om de royale keuken heen! De okergele kleur op de muur zorgt er voor dat de keuken er echt uit knalt. Daarnaast kun je zien dat er ook aan de gezelligheid is gedacht. De lange stoere eettafel is perfect voor een uitgebreid diner met een grote groep! De hanglamp en de wanddecoratie zorgen voor een lekker speels contrast bij alle strakke lijnen in het huis.

BOER STAPHORST

Achthoevenweg 2, Staphorst

 www.boerstaphorst.nl

Pin It on Pinterest

Share This