Trots op Genemuiden

nr. 2 in de maak...

CREA BEA MET DE CREA AGENDA

 

Als je tijd over hebt en niks weet te doen in de winter periode en het slecht weer is, ga dan even kijken bij www.creamijn.nl. Wat ik hier allemaal weer heb gezien om je tijd te  te vullen, pffff daar ben je een heel jaar mee zoet!

 

Vandaag weer wat kleine sfeer fotootjes gemaakt bij Creamijn. Met Jenny en Tiemieke heb ik er een ontzettend leuke klant bij, op gebied van hobby. Wat word je hier hebberig van zeg! Een poos terug is de eerste editie van Trots op Genemuiden uitgebracht waar de twee dames ook in hebben gestaan. En ik ben toen beetje verliefd geworden op wat ze doen…

 

De eerste indruk wat ik hier had is: HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN… Ik zat me helemaal te verlekkeren aan allerlei mooie,  kraaltjes, wol, garen en andere hebbedingetjes die Creamijn in de winkel had…. Zat al te bedenken hoe ik het een en ander kon maken en vooral waar ik de tijd vandaan kon halen.

 

Nu een half jaar verder kwam ik weer in de winkel en weer werd ik opnieuw verliefd op alle spulletjes en prulletjes die er lagen! En nu had Jenny ook iets leuks voor de komende editie van Trots op Genemuiden,  en wat dat is…. Tsja daar komen jullie achter in de nieuwe editie van Trots op Genemuiden…

 

Steek je handen uit de mouwen en maak zelfgemaakte kersthangers en bestel die agenda bij @Creamijn…

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This