Trots op Genemuiden

nr. 2 in de maak...

EERSTE SHOOTS

Het is altijd spannend hoe de shoots gaan verlopen! Zijn de ondernemers ontspannen of juist gespannen. Hoe zal het weer zijn, kunnen we buiten foto’s maken of moeten we naar binnen.

Als we de shoots inplannen dan begin ik weer te glunderen want dat betekent dat het blad vorm krijgt. Want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Dan is het leuk als alles een beetje op zijn plek valt. De eerste shoots worden gemaakt, en ik tja, ik word er weer helemaal hyper van… Wat hebben Rianne en ik gelachen en wat een mooie beelden zijn er gemaakt.

Rianne Brouwer is een fotograaf die met mij op pad gaat. Wat hebben we een lol en niet alleen met elkaar maar ook met de ondernemers die op de foto gaan…

Voor de nieuwste Trots op Genemuiden hebben we weer prachtige plaatjes geschoten… We dollen wat met elkaar en zeggen dan: “Wat een prachtige modellen hebben we toch om te fotograferen!”  En dan zie je de ondernemers glimlachen, zij zijn ondertussen dan ook door onze enthousiasme aangestoken wat voor hilarische momenten kan zorgen…

En zo krijg je dan wel de mooiste beelden…

Hier wordt echt handen uit de mouwen gestoken en wat zal dat straks een genot zijn om hier te werken!

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This