Heutink & Heij werkt dus voornamelijk op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Maar ook voor vraagstukken over pensioenen en financiële planning bent u hier op het juiste adres.

EEN PROFESSIONEEL TEAM DAT VOOR U KLAAR STAAT

Door letterlijk de handen uit de mouwen te steken en een strakke planning aan te houden, kon Heutink & Heij Hypotheken en Verzekeringen in juni het nieuwe pand betrekken aan de Prinses Julianastraat 3. “Vijf jaar geleden verhuisden we naar het kantoor aan de Westerbrugstraat, we dachten klaar te zijn richting toekomst, dat bleek niet zo te zijn” vertelt Gert Heij.

Groei van het bedrijf heeft ook groei van het personeelsbestand met zich meegebracht. “Inmiddels werken wij met 18 mensen in verschillende teams van specialisten op het gebied van particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en hypotheken”, vertelt Cor Heutink.

Heutink & Heij Hypotheken en Verzekeringen:‘kracht zit in het team’

We merken dat er juist op de hypothekenmarkt wat meer mogelijk is de afgelopen jaren. “Banken willen steeds meer meedenken met klanten om een aankoop van een woning of omzetting van een hypotheek toch mogelijk te maken”, vertelt Cor. Heutink & Heij doet zaken met alle grote hypotheekverstrekkers in Nederland en er staat een team van meerdere experts klaar om u goed te kunnen adviseren op dit gebied. Klanten worden nu ontvangen in een prachtig  vernieuwd pand. Er is hard gewerkt en we zijn heel blij om vanuit deze locatie onze klanten te mogen bedienen. Ook zijn we trots op het feit dat Brouwers Accountants, Infra Trading, VI Bouwmanagement, Smit Supply Chain Advies en Winter Financieringen hebben gekozen om met ons het pand aan de Julianastraat te betrekken. Het vormt een mooi geheel.

Kom langs op ons nieuwe adres

Loop eens rustig binnen aan de Julianastraat 3 om het pand te bekijken onder het genot van een kopje koffie. Ervaar dan ook de service en doortastendheid van het team van Heutink & Heij Hypotheken en Verzekeringen dat graag voor u klaarstaat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heutink & Heij werkt dus voornamelijk op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Maar ook voor vraagstukken over pensioenen en financiële planning bent u hier op het juiste adres. Naast de kracht van de verschillende teams wordt de laagdrempeligheid van het kantoor door Gert en Cor genoemd als een grote kracht. Wij zijn volop aanwezig in de samenleving, sponsoren veel binnen en buiten Genemuiden en steunen veel goede doelen. Ook zijn onze

medewerkers als vrijwilliger vaak betrokken bij diverse activiteiten in de regio. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dus zeer zeker een belangrijk doel van Heutink & Heij Hypotheken en Verzekeringen. Er staan wel openingstijden op het raam bij binnenkomst, maar klanten kunnen Heutink & Heij ook bereiken buiten kantooruren en een afspraak in de avonduren is geen probleem.

Een uitdaging

De snelle groei van het kantoor en de veranderende markt brengen veel uitdagingen met zich mee. “Vooral het feit dat er steeds minder aanbieders op de verzekeringsmarkt zijn en dat maatschappijen bepaalde risico’s niet meer willen accepteren, maakt de inkoop wel eens een uitdaging. Onze specialisten geven dan niet op en zoeken desnoods richting Buitenlandse partijen” vertelt Gert. “Klanten moeten terecht kunnen om risico’s, die zij zelf niet kunnen dragen, af te dekken en daar doen wij ons best voor”, vervolgt Cor.

www.heutinkenheij.nl

Pr. Julianastraat 3 ,
8281 CK Genemuiden
Telefoon: 038-376 83 80
Email: info@heutinkenheij.nl 

Pin It on Pinterest

Share This