Trots op Genemuiden

nr. 2 in de maak...

KLANT VIERT LUSTRUM

Onverwacht een bosje bloemen van Anneke Regterschot van Anna’s Mode in Genemuiden.

Wat word ik toch vrolijk van verassingen. En die kreeg ik bij Anneke Regterschot. Want na (even) een kopje koffie en bij te hebben gekletst voor de komende editie van Trots op Genemuiden, kreeg ik een bosje bloemen van Anneke. ‘En dat is nog voor jou  trouwdag,’ zei ze. Uiteraard was ik even sprakeloos… Dat ze daaraan heeft gedacht! Zo lief… Maar nu ben ik niet de enige die iets te vieren had, want Anneke vierde die week zelf ook haar 5- jarig bestaan van Anna’s…

Ik voelde me wel beetje schuldig dat ik met lege handen ben aangekomen. Het zette me wel aan het denken, want wat is het toch leuk om, al is het een kleinigheidje, om iets te krijgen. Dit hou je nog van me tegoed Anneke…

In ieder geval namens Uitgeverij Trots op gefeliciteerd met je jubileum.

https://www.facebook.com/annamodegenemuiden 

Blij met mijn klanten en zo lief dat ze zijn! Trots op wat je met elkaar kan doen…

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This