Trots op Genemuiden

nr. 2 in de maak...

SNEAK PREVIEW

Wanneer ik op pad ga naar klanten maak ik tussendoor wat kiekjes en filmpjes, want…

Van alle fotootjes en korte filmpjes maak ik een sneak preview. Nu ook met de 2e editie van Trots op Genemuiden heb ik dat ook weer gedaan. Wat is het toch leuk om te zien wat de ondernemers, redacteurs, fotograaf en vormgevers, allemaal in zeer korte tijdsbestek, weer voor elkaar krijgen!

Allemaal ‘Handen uit de mouwen’ om een prachtig magazine uit te kunnen brengen!

Wat een sterk team, wel niet kan doen! Een team waar je op kunt bouwen.  Zonder hen, kan ik dit niet doen…

Maar natuurlijk mogen we  de ondernemers niet vergeten die allemaal  tijd voor mij/ons hebben vrij gemaakt om iets moois neer te kunnen zetten. Ontzettend leuk was dit weer om te doen. En  steeds opnieuw leer ik nieuwe bedrijven kennen  en wat een prachtige bedrijven zijn er in Genemuiden. De moeite waard om te bezoeken!

Bekijk hiernaast de sneak preview van de Trots op Genemuiden met thema ‘Handen uit de mouwen’

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This