WERKPLAN THUIS BIJ UNITED WORKS

De productie van kunstgras mag de komende drie maanden dan op een wat lager pitje staan, vanaf februari breekt de start van het hectische hoogseizoen voor United Works weer aan. Om hier qua personeel optimaal op in te kunnen spelen, wordt er naar tevredenheid samengewerkt met uitzendbureau Werkplan. “Voor het nieuwe kunstgrasseizoen zijn wij op zoek naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken in een bedrijf waar goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat”, zegt Saskia Kooij van Werkplan.

Ga jij komend seizoen

aan de slag in

het kunstgras?

United Works is gespecialiseerd in het tuften van met name kunstgras en het backen van tapijt en kunstgras. Ook grasgarens van de hoogste kwaliteit worden in eigen huis geproduceerd. “Inmiddels kennen wij United Works door en door”, gaat Saskia verder. “Of het nu gaat om klossen opzetten, tuften, aannaaien, tapijtruggen, rollen inpakken of de eindcontrole, wij weten op welke plek in het productieproces en in welke ploeg iemand het best uit de verf komt.” Eén dag in de week zit Saskia op locatie bij United Works, zodat uitzendkrachten met vragen ook altijd even bij haar binnen kunnen lopen.

Oog voor talent

Werkplan kent haar uitzendkrachten bij naam. “Wij zijn geen kaartenbaktrekkers, maar hebben oprecht oog voor iemands talenten. Ook binnen United Works weten wij iemand in zijn of haar kracht te zetten”, aldus Saskia. Wie via Werkplan bij United Works aan de slag gaat, kan ook van die kant op goed werkgeverschap rekenen. “Gezien ons laagseizoen zijn wij aangewezen op een flexibele schil, die wij niet het jaar rond aan het werk kunnen houden”, vult Brenda van Geest van United Works aan. “Voor deze uitzendkrachten gelden wel altijd dezelfde voorwaarden als voor onze vaste medewerkers. Wij maken geen onderscheid. Naast de wettelijke gelijke verloning krijgen onze uitzendkrachten – net als de vaste medewerkers – opleidingsmogelijkheden, kansen om door te groeien en bijvoorbeeld een mooi kerstpakket aan het eind van het jaar. Zij horen er echt bij.”

Uitstekende match

De open, eerlijke en transparante samenwerking tussen United Works en Werkplan bevalt op alle fronten uitstekend. “Wij investeren echt in elkaar”, stelt Brenda. “Het gaat daarbij niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om het sparren over bijvoorbeeld juridische zaken. Zo heeft iemand vanuit Werkplan actief meegedacht in het opstellen van ons personeelshandboek.” Om een nog betere match te kunnen maken, zijn er onlangs ook enkele korte films over specifieke functies binnen United Works ontwikkeld. “Zo hebben wij er alle vertrouwen in United Works ook voor het komende seizoen de juiste mensen op de juiste plek te kunnen leveren.”

www.werkplan.nl

Harm Smeengekade 8
Telefoon: 038-4222217
Email: info@werkplan.nl

www.unitedworks.com

Langestraat 12,
8281AL Genemuiden
Telefoon: 038-3855144
Email: info@unitedworks.com

Pin It on Pinterest

Share This