Trots op Meppel

nr. 9 OP DE MAT...

 

YESS ZE ZIJN BINNEN!

 

Wat een enorme hectische maar ontzettend gave weken hebben we achter de rug! Veel gedaan en met een groot team: o.a. In beeld met Rianne en Comceptum. Voor Meppel hebben we gewerkt met vele Meppeler ondernemers die mee bouwen aan het geluk van Meppel! 

Wat hebben we weer keihard gewerkt om de editie ‘Meppel bouwt mee’ te maken zoals ie nu is! De samenwerking met ondernemers leek hechter dan ooit… Zo gaaf om te zien hoe de ontwikkelingen binnen de Trots op magaziens steeds verder gaat. En dat we echt TROTS kunnen zijn op het reslutaat die we met lokale ondernemers hebben bereikt.

Intensief was het de afgelopen 3 maanden zeker om 3 magazines achter elkaar uit te brengen in 3 mega drukke maanden. Met als knaller natuurlijk de Meppel editie die nog voor de kerstdagen uit komt!

De eersten zijn vandaag al verspreid.  Het blijft altijd spannend als je iets gaat uitbrengen, ook al heb je in totaal al 23 magazines uitgebracht… Nieuwe ideeën borrelen weer op als er 1 klaar is, inspiratie van andere ondernemers… Heel gaaf is het om enthousiast te raken van iets wat je zelf op hebt gebouwd!

In deze editie komen veel verschillende verhalen naar voren, nieuwe bedrijven, oude bedrijven, sport en ga zo maar door… Ook leest u over Meppel Diep Geluk! Want wat is het nou, dat Meppel Diep Geluk, en wat kunnen wij als inwoners hier mee doen? Dit leest u allemaal in de edtitie ‘Meppel bouwt mee’ die volgende week op de mat ligt.

En wij, ja wij gaan weer verder want de volgende editie staat al weer voor de deur, namelijk: Trots op De Wolden. Die wordt hoogstwaarschijnlijk eind januari uitgebracht… En zo wordt de Trots op magazines als een olievlek verspreid in de hele regio… Trots zijn op onze ondernemers, trots zijn op de samenleving… Wees dankbaar voor wat je hebt aan ondernemers in de gemeente! Zij zijn het die de kar trekken en de economie draaiende houden…

IK KOOP LOKAAL, WAAR KOOP JIJ?

Kijk hieronder naar de making of van Trots op Meppel nr. 9 en veel leesplezier voor

BOUWEN AAN ONS GELUK, MEPPEL DIEP GELUK…

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This