Trots op Staphorst

nr. 8 in ontvangst genomen

Whoop whoop, wat zijn ze MOOI!

De magazines waar ik ‘kort’ op heb gewacht en wat zijn ze MOOI… De vrouwen van Staphorst… De verhalen en de samenwerking in 1 woord WOUW… 

We hadden heel kort de tijd om het magazine te laten drukken en te verspreiden omdat het blad voor de 23e op de mat moest vallen. Wat een prestatie en wat een samenwerking heb ik de afgelopen weken mogen ervaren. We kunnen het wel als we maar willen.

Wachten duurt lang 

Ongeduldig wachtte ik gisteren op het telefoontje van de verspreider. En ja hoor gisterochtend om 11.30 werd ik gebeld door Emmie van Dalen van Van Dalen Verspreidingen met de boodschap: ‘Ze zijn er hoor, en wat zijn ze mooi!’ Ik helemaal hyper en het liefst sjeesde ik er meteen heen maar goed, het is vrijdag de kinderen moesten gehaald worden dus is het nog even geduld hebben. Dan nog maar eerst andere telefoontjes doen tot de school uit gaat… 11.45… 12.00… 12.15 YES de kinderen zijn vrij!

Naar Vollenhove

Nick en Nathalie snel bij elkaar geroepen en woehoeeee we gaan naar Vollenhove… Wat is het mooi om daar heen te rijden, dan geniet ik enorm van de natuur… Prachtig al dat water om ons heen… Ik was zo benieuwd naar  de bladen en hoe het uiteindelijk op papier is gekomen….

Langs ondernemers

Uiteraard wilde ik de ondernemers die mee hebben gewerkt aan het blad laten zien wat nu het resultaat is … Complimenten voor de samenwerking van de dames van Staphorst! We hebben er samen iets moois van gemaakt… Het is natuurlijk weer vrijdag dus hielpen de kinderen mij mee om de bladen af te geven… Nog een paar ondernemers moeten het blad nog krijgen en volgende week dinsdag ontvangt u het blad in de bus…

Klik hier voor de video achter de schermen…

 

Met dank aan: AnnetRianne, Astrid, Erwin, Erik, Eelco en Comceptum

 

De vrouwen van Staphorst achter de schermen…

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This