Trots op Staphorst

nr. 8 in de maak...

 

 

 

SHOPPEN 

BIJ WIDO DOUBLE FASHION

Het is zaterdagochtend en ik bedacht me dat Nick en Nathalie as. maandag de schoolfotograaf nog op bezoek krijgen…

En omdat ik bezig ben met verhalen voor de Trots op Staphorst, gingen we vandaag shoppen bij Hillie de Weerd van Wido Double Fashion.

Was het een goed idee om met 2 kids die lekker hyper zijn op stap te gaan? Of wordt het chaos ten top… Nick al van te voren: “Mama ik mag toch een jas?”. En Nathalie: “Maaamm ik toch ook?”. En vervolgens: “Wat krijgen we nog meer dan?”.  Grrrr, als jullie zo door gaan krijgen jullie NIKS…. Waarom houden kinderen toch niet op met vragen stellen? Ik had al migraine en door al die vragen, pffff…

Nou en nu maar eens kijken hoe het in de winkel gaat… Al lekker vroeg waren we op weg naar Hillie want gelijk daarna gingen we door naar Bad Hesselingen (Nick zijn eerste les voor zwemdiploma B)

Here we go… Nog niet eens een stap in de winkel en… “Oh mam dit vind ik leuk en ooh hebben ze ook een veegshirt? En ook voor jongens? Mam mag ik een knipje voor in mijn haar? En mijn jas dan? Mogen we een koekje?” “Dit gaat het niet worden”, dacht ik.

Gelukkig heb ik in de winkel hulp van Hillie :)… We gingen ieders, met 1 kind, kijken naar wat ze leuk vonden en ja hoor gelukkig wisten ze allebei wel wat ze leuk vinden en wat bij hun past. En met super service van Hillie, zijn Nick en Nathalie geslaagd voor de winter. Dit is zo fijn shoppen, eerlijk advies geven en zeggen wat kan en wat niet kan… Laat die schoolfotograaf maar komen…

Een ding weet ik zeker, DIT SOORT SERVICE kan je niet online vinden. Dus ik wil weer mijn boodschap doorgeven aan de inwoners/consumenten van een gemeente:

IK KOOP LOKAAL, WAAR KOOP JIJ?

 

 

KLIK HIERNAAST OP DE FOTO EN BEKIJK DE ACTIE, VOOR ‘TROTSE’ VOLGERS

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This