Tevreden klanten keren terug bij Van der Kolk Woninginrichting  

Genemuiden heeft vanzelfsprekend een reputatie hoog te houden wat betreft vakmanschap in de woninginrichting. Ondernemer Ruben van der Kolk (25) ziet dat ook de jonge garde aan die hoge standaard kan voldoen. Hij heeft al tien jaar ervaring in de wereld van vloeren en raamdecoratie en is al drie jaar actief vanuit zijn werkplaats annex showroom op het Hasselter bedrijventerrein. “Gewoon goed werk afleveren en de mond tot mondreclame doet vanzelf zijn werk.”

Het is hard gegaan voor Van der Kolk Woninginrichting. Inmiddels verzorgt hij overal in het land woninginrichtingen. Eerst als zzp’er maar inmiddels werkt ook zijn broer Rick voor de zaak en leidt hij leerlingen op. “Wij kunnen alles doen. Wij regelen de vloer, het egaliseren, raamdecoratie, shutters, horren, buitenzonwering en meer. Een klant wil graag zoveel mogelijk via één partij regelen, wij kunnen dat bieden.” Zijn klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit particulieren maar ook zakelijke projecten gaat Van der Kolk niet uit de weg.

 

Kwaliteit

Op de vraag waardoor de zaak zo goed loopt heeft hij een duidelijk antwoord. “Kwaliteit. Eerlijkheid duurt altijd het langst. Ik kan mensen alles verkopen. Maar iets één keer verkopen is niet moeilijk, een klant weten te houden is de kunst.” Naast kwalitatief goed werk kan Van der Kolk ook snel schakelen. “Moeten we langskomen in de avond of in het weekend, geen probleem.” Meestal komt de klant eerst kijken in de showroom. Van der Kolk kan een goede kop koffiezetten en heeft een groot aantal stalen en voorbeelden paraat waardoor ideeën kunnen worden opgedaan. Daarna meet hij op locatie op, en kan hij binnen aanzienlijke tijd aan de slag.

Goede merken 

Van der Kolk werkt alleen met goede merken als Ambiant, Moduleo, Mflor en Gelasta. “Tegenwoordig is 80 procent van de vloeren die ik leg PVC, en het visgraatmotief is momenteel weer helemaal hot.” Hij is heel kritisch op het materiaal waar hij mee werkt.”

Aan werk geen tekort en ook in thuishaven Genemuiden groeit zijn klandizie. Want al is het om de hoek, met de vele aanbieders om zich heen is het juist knap om in Genemuiden een vaste klantenkring op te bouwen.

Pin It on Pinterest

Share This