Voor Woninginrichting-Aanhuis Tapilux stonden er dit jaar veel veranderingen in de planning. Ze zijn verhuisd naar een nieuw pand, er heeft een verandering in de bedrijfsnaam plaatsgevonden en zowel het team als het assortiment is uitgebreid. Kortom, veel nieuws over dit bedrijf.

Woninginrichting aanhuis tapilux Klaas Vedder

“Wij kunnen een compleet huis op maat inrichten!”

Het nieuwe pand

Allereerst de verhuizing. Het was een drukke periode voor eigenaar Klaas Vedder, maar de vernieuwingen zijn een prachtige aanvulling voor zijn klanten. “Ik was me al een paar jaar aan het oriënteren op een ander pand en toen kwam ineens ons nieuwe pand op mijn pad. De Groenmarkt voor onze oude winkel zou op den duur niet meer toegankelijk zijn voor auto’s, waardoor onze klanten geen parkeerplek dichtbij de winkel zouden hebben. Mede daardoor onderzocht ik de mogelijkheden voor een andere locatie”, aldus Klaas. Dichtbij het nieuwe pand zit een parkeergarage, waardoor de klanten hun auto makkelijk kwijt kunnen.

Uitbreiding van het assortiment

De nieuwe showroom is groter, dus was er ruimte voor uitbreiding in het assortiment, waaronder de kasten. Er zijn nu bijvoorbeeld veel meer schuifwandkasten, draaideurkasten en hangkasten als tv-meubel te zien, zodat de klant een goed beeld heeft bij het product. Ook speciale wasmachinekasten om een wasmachine op stahoogte te zetten. Daar is een speciale constructie voor, aangezien wasmachines en drogers zwaar zijn kunnen ze niet zomaar in een kast geplaatst worden. “Ik help graag klanten met problemen en vind het fijn om mee te kunnen denken en een oplossing te kunnen bieden. Wij zijn er voor het juiste advies en nemen alles uit handen”, aldus Klaas. Alles kan op maat worden gemaakt en via een groot beeldscherm kan de klant meekijken met het maken van een 3D tekening om de juiste kast te tekenen die aan al de wensen voldoet. Ook is er een nieuwe productgroep bijgekomen en dat zijn de stalen deuren. Deze industriële deuren zijn erg in trek en zullen net als alle andere producten netjes worden ingemeten en gemonteerd.

Woninginrichting aanhuis tapilux

Woninginrichting-Aanhuis Tapilux heeft een vaste styliste

Liselotte is de nieuwe collega en is vier dagen per week in de winkel te vinden. Ze is naast verkoopadviseur ook interieurstyliste en kan iedereen voorzien van een passend advies. Voor ieder budget kan ze een mooi plan maken. Met een 3D tekening kan ze een prachtig visueel beeld van een interieur neerzetten. Ook zou ze bij de klanten aan huis kunnen komen om advies op maat te geven.

Advies vanuit de showroom en aan huis

“We kunnen het meeste laten zien wanneer de klant in de showroom komt. Daar hebben we heel veel binnenzonwering, gordijnen, kasten op maat, en alle soorten vloeren in vele kleuren en mogelijkheden. Mocht de klant na een showroombezoek toch graag meer advies op locatie willen, dan kan dat! Wij denken graag mee in het totaalplaatje en komen graag langs met wat stalen”, aldus Klaas. De showroom is een mooie basis voor het advies en van daaruit kan er eventueel op locatie verder advies worden gegeven.

Woninginrichting aanhuis tapilux

Nieuwe naam: Woninginrichting-Aanhuis Tapilux

De nieuwe naam is Woninginrichting-Aanhuis Tapilux. Woninginrichting-Aanhuis vanuit de samenwerking en natuurlijk Tapilux vanuit het verleden en heden. Klaas werkt al langere tijd samen met Woninginrichting-Aanhuis, deze naam kan herkend worden uit het tv-programma ‘VT Wonen Weer verliefd op je huis’ op SBS6, daar werken ze zeer nauw mee samen. Om deze vernieuwingen te vieren gaat er een mooie actie komen. Houd Woninginrichting-Aanhuis Tapilux dus zeker in de gaten. Er komen leuke dingen aan. En loop vooral eens binnen om de prachtige nieuwe showroom te bekijken!

“Ook komen we bij klanten aan huis voor advies op maat”

Groenmarkt 11, 7941 KT Meppel

T 0522 251 691 I www.woninginrichting-aanhuis.nl

Pin It on Pinterest

Share This