Over TOP

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Angela Scholtus, 36 jaar en moeder van 3 kinderen, wonend in het mooie Meppel.

In de voorgaande jaren viel het mij op dat er in mijn omgeving veel bedrijven in de problemen zijn geraakt. Klein en groot en vooral in de retail zag ik dat bedrijven het slachtoffer zijn geworden van de recessie en de ontwikkelingen van online verkoop.

Ik ben toen gaan nadenken over hoe ik in mijn gemeente deze bedrijven en alles wat zich hierin afspeelt, positief in beeld kon brengen bij de inwoners. De Trots op magazines zijn hieruit voortgevloeid.

“IK KOOP LOKAAL, WAAR KOOP JIJ?” 

Samen werken aan een mooie samenleving. Een samenleving om Trots op te zijn.  Vergeet daarom niet de  ondernemers in jouw gemeente. Zij spelen daarin een grote rol. Omdat ik deze ondernemers handel gun wil ik de inwoners laten zien wat zij daadwerkelijk voor de gemeenschap doen! Met grote passie voor het ondernemerschap probeer ik dit uit te dragen met mijn Trots op magazines! Bovendien zijn daar ook mooie lifestyle events bijgekomen om ondernemers te promoten.

Speerpunten

Trots op Magazines

Magazines

De Trots op magazines, zijn een groot succes! In nog geen 3 jaar tijd zijn er al 5 magazines gelanceerd die gemiddeld 2 maal per jaar worden uitgegeven! Wie weet komt er binnenkort ook wel een Trots op Magazine in uw plaats uit!

Team experts

Wij zetten professionals voor u aan het werk die uw advertentie of reportage professioneel in beeld brengen. Ook voor andere vragen op het gebied van PR en Marketing kunt u bij ons terecht.

topKwaliteit

De kwaliteit wordt gewaarborgd en de huis-aan-huis bezorging is het belangrijkste speerpunt dat Uitgeverij Trots op koestert. Wij kijken continu naar ons werkproces en zijn altijd bezig met het  verbeteren van het magazine.

 

Pin It on Pinterest

Share This