Adverteren

Adverteren in een Trots op magazine!

Met het Trots op magazine bereikt u een groot aantal huishoudens in uw gemeente. Ook worden de magazines neergelegd op leestafels bij o.a. tandartspraktijken, huisartsen, het ziekenhuis, gemeente en andere deelnemende ondernemers.

Er zijn veel mogelijkheden om uw verhaal, project of onderneming te presenteren. Iedere klant is uniek en heeft zijn/haar budget voor PR en marketing. Uitgeverij Trots op denkt graag met u mee en kijkt waar uw behoeften liggen. Of het nu gaat om één kleine advertentie of om een grote reportage, we gaan samen om de tafel zitten, waarbij we samen een advertentie- en/of marketingplan opstellen dat speciaal op uw behoeften is afgestemd.

Uitgeverij Trots op helpt uw ideeën en uw bedrijf een flinke boost te geven in uw gemeente. Zet uw  bedrijf op de kaart en schrijf u in via onderstaand formulier!

AANTAL KLANTEN

AANTAL MAGAZINES UITGEBRACHT

Wees trots op wat je hebt en

maak met elkaar een samenleving

om TROTS OP te zijn!

WAT PAST BIJ U?

Trots op biedt een aantal standaard formaten om uw bedrijf te presenteren in onze magazines. Ziet u het er niet bij staan? Neem dan contact op met ons, voor andere mogelijkheden.
Ook is het mogelijk een volledig magazine samen te laten stellen, ook daar kunt u ons voor inschakelen!

deel uw geluksmomenten met de meest trotse glossy van het land!

Adverteren

Advertenties worden in principe kant en klaar bij ons aangeleverd, u kunt de aanleverspecificaties hiernaast vinden. Indien u tijdgebrek heeft of u wilt het aan ons uitbesteden zijn de opmaakkosten per advertentie € 85,- excl. BTW

Editorial

Editorials worden opgemaakt in een vast stramien, indien u bepaalde kleuren terug wilt zien kunnen wij dit bespreken maar uiteindelijk moet het passen in het totaalplaatje van het magazine.

Wilt u meer weten over fotografie en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

ADVERTENTIE optie 2/1

420X280mm + 3mm afloop

EDITORIAL

ca. 500 woorden + 5 a 6 foto’s

ADVERTENTIE optie 1/2

187X120 mm

ADVERTENTIE optie 1/1

280mmx210mm + 3mm afloop

EDITORIAL

ca. 250 woorden + 2 a 3 foto’s

ADVERTENTIE optie 1/4

92X120 mm

Aanvraag formulier

  Algemene Voorwaarden en privacy beleid Trots op Magazine;

  Wilt u zo vriendelijk zijn het formulier zo volledig mogelijk invullen. Zo heeft u meer kans dat u aanvraag sneller wordt behandeld.

  Klik hier om de algemene voorwaarden van Uitgeverij Trots op te bekijken.

  Uiteraard verstrekken wij geen gegevens aan derden en zijn deze veilig bij Uitgeverij Trots op. Klik hier onze privacy verklaring te bekijken.

  Heeft u nog vragen dan kunt u ons hier een e-mail sturen.

  Pin It on Pinterest

  Share This