Dick Bruintjes Zwartsluis over trends in de slagerij

Kies voor Kwaliteit en vakmanschap

Tekst: Erik Driessen I Foto’s: Rianne Brouwer en eigen beeldmateriaal

Lifestyle

Dick Bruintjes Zwartsluis staat bekend om zijn kwaliteit en om zijn overheerlijke vleesspecialiteiten!

“Mensen denken veel bewuster na over wat ze eten. De keuze voor vlees past daar ook bij. Mijn tip daarbij is: eet liever wat minder, maar kies dan voor een betere kwaliteit. Verder zie je in deze periode dat mensen veel meer tijd besteden aan koken. Stoofpotjes zijn bijvoorbeeld heel populair. Dat is ook typisch zo’n gerecht waarbij je goed vlees moet gebruiken. Dan komen de smaken volledig tot hun recht.”

Trends

“Een andere trend is de opkomst van de winterbarbecue. Vooral mensen met veel ervaring zetten de barbecue ook tijdens de feestdagen aan het werk. Deze zomer zag je overal de rookpluimpjes van de barbecue opstijgen.”

Dick Bruintjes [vader jaap]
Vader Jaap helpt nog regelmatig mee

Dick Bruintjes specialiteiten

Paasdagen

“Vaak besteden mensen ongelooflijk veel tijd aan complete ‘kunstwerken’. Mijn advies zou zijn: hou het simpel en smakelijk. Kies voor gerechten waarvoor je niet dagen in de keuken staat, die niet fout kunnen gaan én die iedereen lekker vindt. In ons assortiment hebben we trouwens ook veel lekkere hapjes voor bij de borrel.”

Bestellen

“Alle slagers in Nederland verwachten dit jaar absolute topdrukte. Daarom kun je online bestellen en betalen op onze website. Voor de feestdagen hoef je de bestelling dan alleen nog op te halen bij onze winkel. Advies nodig voor de bereiding? Wij hebben formulieren met handige tips voor de bereiding van groot vlees.”

Bestel en betaal online, en haal je bestelling bij de slagerij op.

dick bruintjes zwartsluis

Schoolstraat 18, 8064 DK Zwartsluis I T 038 – 386 6396 I www.slagerijbruintjes.nl

Pin It on Pinterest

Share This