Trots op Genemuiden

nr. 2 in de maak...

 

 

LAATSTE LOODJES

 

HECTIEK is dé ‘keyword’ wanneer de deadline nadert. Wat een stressvolle week was het. Ik ben erg benieuwd hoe alles weer op z’n pootjes terecht komt.

Vorige week was het dé week van de waarheid. Alle materiaal moet binnen zijn, alles moet in proef naar de klanten en dan nog het nakijken van de bestanden op eventuele ‘taalvoutjes’.

Wat moet er gedaan worden in zo’n week: contact met redacteurs, contact met fotograaf, contact met 45 mensen/klanten, contact met de vormgevers, contact met de drukker enz. enz.

En er gebeuren vaak, tegen de deadlines aan, onverwachte dingen die je niet had kunnen incalculeren. Zo ben je afhankelijk van je klanten, redacteurs en fotograaf of de klus op tijd geklaard kan worden. Ziekte van kinderen, zelf ziek worden en anderen die ziek zijn en ziek worden. Bleggghhh wat een week weer en dat altijd in de deadline week. Maar daar kunnen we dus helemaal niks aan doen.

En gelukkig wordt er wel goed meegedacht. Rianne is dan ook een persoon waar ik heerlijk mee kan sparren. Ook Comceptum denkt goed mee en werkt keihard door om het blad op tijd bij de drukker te kunnen krijgen. Het is nog even wachten op het akkoord van klanten en het blad kan worden gedrukt.

De laatste loodjes, ja die zijn altijd het zwaarst.

 

Deadline, stress, drukte, ziekte en wachten…

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This