Trots op Genemuiden

nr. 2 bijna op de mat...

EERDER OP DE MAT

Vanmorgen een telefoontje gekregen van Evert Feith (SMG-Groep) want TROTS OP GENEMUIDEN is gedrukt en bezorgd aan de verspreider. Dit was wel een hele  grote verrassing. Het zou namelijk volgende week bij de verspreider bezorgd worden.

Evert had de dozen bij mij afgeleverd en helaas was ik niet thuis… En toch heb ik ze gekregen, goed geregeld zeg ik maar zo… En MOOI dat ze zijn geworden, wouw! Prachtig… Wat hebben we toch hard gewerkt om 76 pagina’s vol te krijgen met mooie verhalen uit Genemuiden. Een gave mix van middenstand, ICC en ook verhalen uit de samenleving.

De thema is ‘Handen uit de mouwen’ en wat word ik vrolijk van de enthousiaste ondernemers die ik heb gesproken. Vandaag ook geappt met klanten en de reacties zijn zo leuk om te horen. Daar krijg ik weer een kick van, veel energie haal ik uit de gesprekken met ondernemers en andere mooie mensen.

Ik heb dankbaar werk, werk waar je anderen mee kan raken. Werk waar je jezelf kan zijn. Met Trots presenteer ik jullie mijn prachtige magazine, ondersteund door LOKALE ONDERNEMERS, COMCEPTUM, REDACTEURS EN FOTOGRAAF

TROTS OP GENEMUIDEN BIJNA OP DE MAT… NOG 1/2 WEEKJE WACHTEN…

VOLG ONS

Pin It on Pinterest

Share This