Trots op Meppel

nr. 9 in de maak...

VOLOP KNALLEN MET TROTS OP MEPPEL!

 

Ook in Meppel zijn we heerlijk aan het knallen, gisteren is de Trots op Staphorst op de mat gevallen en volgende week wordt de Trots op Meppel weer gemaakt… 

En zo ben ik in gesprek gegaan met Martine Ahuis gegaan voor de Trots op Meppel om haar Team Kappers in de picture te zetten. Maar natuurlijk is het dan ook leuk om een metamorfose te ondergaan. Uiteraard zo impulsief als ik ben zei ik dat we dan ook maar mijn haren gaan knippen en niet een beetje maar voor mij best veel weer en voor mijn man is het dramatisch veel hihi….

Eerste indruk

De eerste indruk van haar nieuwe pand is WOUW! Wat een mooie inrichting met huiselijke sfeer… Als je hier binnen komt is het echt wel een warm welkom, met mooie kleuren en tinten en een moderne look! Prachtig voor elkaar en nu de rest van de Keijserstroom nog…

 

Lang haar

In de ochtend kwam ik bij Martine zitten en vertelde ik dat ik graag weer mijn haren wilde knippen… ‘Hoe kort moet het? vroeg ze’. Uhhm kort, ik was die lange haren zooooo ontzettend zat en nu was het een mooi moment om dat toch maar eens onder handen te nemen. Wat mannen hebben met lang haar… Tsja… Ik dus weer een keer tegendraads…

Kort haar

Na lekker kletsen en knippen was het zover… Nou zei Martine kijk maar eens op de grond… Whahaha er kon wel een pruik gemaakt van worden zoveel dat eraf is gegaan… En wat voelt het weer fijn om je haren lekker door je handen heen te kunnen halen zonder een bult klitten…

Bij Martine is het altijd gezellig kletsen ook over andere dingen dan werk en onder het genot van een lekker kopje koffie/thee…

Zie hieronder het resultaat van de mini metamorfose…

 

 

Mini metamorfose met dank aan Team Kappers Meppel, Martine Thuis…

VOLG ONS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This