AUTOHOPPER MEPPEL BELEEFT EEN VLIEGENDE START

William Wemmenhove (42) van het gelijknamige autobedrijf aan de Leonard Springerlaan in Meppel verhuurt sinds kort auto’s en (verhuis-)bussen via Autohopper. Het landelijke verhuurbedrijf en de ondernemer vonden elkaar. “Het klikte meteen. Allebei zijn we no-nonsense bedrijven met korte lijnen. Sinds de start, medio september, hebben we elke dag auto’s en bussen verhuurd. We beleven een vliegende start.”

AUTOHOPPER MEPPEL

Hoe komt het landelijke bedrijf Autohopper bij jou terecht?

“Het bedrijf is op zoek naar nieuwe vestigingslocaties. Meppel stond op hun verlanglijstje. Het heeft hun voorkeur om de verhuur onder te brengen bij autobedrijven. Dit is een A-locatie, vlakbij het NS- station, aan een doorgaande weg. Prima dus.”

Waarom besloot je op het verzoek in te gaan?

“Mijn vader Gerard en ik runnen dit autobedrijf. Wij verkopen en verzorgen het onderhoud aan auto’s en motoren. Wij doen alles zelf, full service en no-nonsense. Korte lijnen, dat zijn wij hier gewend. Autohopper werkt net zo. Je hebt meteen de juiste mensen te pakken. Dat voelt goed. Wij zouden half maart al beginnen, maar toen kwam Covid-19. Meteen dachten ze mee en hebben we in overleg de start uitgesteld tot medio september. Dat geeft een vertrouwt gevoel, ze denken mee.”

Een auto huren lijkt steeds populairder te worden. Hoe kan dat?


“Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease. Zeker in deze tijd willen mensen geen lange contracten. Flexibel blijven en tegen een scherpe prijs huren of shortleasen, aan die vraag kunnen wij voldoen. Ook zien wij dat door corona de mensen het openbaar vervoer mijden. Het huren van een auto kan nu bij het NS-station om de hoek. Ideaal!”

Wat kunnen de mensen huren?

“Diverse personenauto’s en (verhuis-)bussen. Het concept is helder, dit kun je ook zien op de website van Autohopper Meppel. Mocht de gewenste auto of bus niet beschikbaar zijn, dan probeer ik wat te regelen.”

Neem voor info en/of reserveren contact op met Autohopper Meppel
06-57181162 (ook via WhatsApp) of

kijk op www.autohopper.nl/meppel

Pin It on Pinterest

Share This