Dat het zelf opknappen van een grote partij brocante tot een goed lopende winkel zou leiden, had Sigrid Beens- Visserman zes jaar geleden niet bedacht. Om de mooie meubels te kunnen ver- kopen, vroeg Sigrid een aantal bekenden hun pand te mogen huren. Het bracht haar het pand waar eens Artieur gevestigd was. “En toen had ik ineens een winkel, waarvan ik één keer maand de deuren opende”, vertelt een nog altijd dankbare Sigrid.

In de afgelopen zes jaar is Sigrid niet alleen twee keer van pand gewisseld, ook maakt ze mensen nu wekelijks –van woensdag tot en met zaterdag – blij met al het moois haar winkel te bieden heeft. “Sinds 2013 mag ik de Chalk Paint van Annie Sloan verkopen”, werpt Sigrid een blik op haar zeer diverse assortiment. “Verder vind je hier de door mij per- soonlijk uitgezochte woonaccessoires en serviezen, bijzondere kaarten en andere papierwaren, heerlijke kof e, thee en meer.” Voor wie wat langer wil blijven hangen, schenkt Sigrid ook een kopje aan de bar of bij de zitjes voor in de winkel.

 

Warm welkom

Bij Sigrid is een winkel waar je zeker blij van wordt, niet in de laatste plaats door het enthousiasme, waarmee Sigrid al haar klanten zo spontaan ontvangt. “Ik maak graag een praatje, vind het leuk de cadeautjes zo mooi mogelijk in te pakken”, zegt Sigrid. “Zelf houd ik erg van het opknappen van meubeltjes. Lekker schilderen met de Chalk Paint van Annie Sloan, waarmee je zo creatief kunt zijn als je zelf wilt.” Die creativiteit zit Sigrid in de genen en draagt zij in haar altijd gezellige workshops met veel plezier aan anderen over.

 

Creatieve workshops

De workshops verzorgt Bij Sigrid in een knusse ruimte naast de winkel. “In het verleden heb ik onder andere boekbinden gedaan, maar tegenwoordig is handlettering heel populair”, stelt Sigrid. “Al vaker heb ik diverse verftechnieken met de in vele kleuren verkrijgbare Chalk Paint van Annie Sloan de revue laten passeren, maar binnenkort wil ik deelnemers ook met een eigen meubelstuk aan de slag laten gaan.” Tot slot benut Sigrid ook een met succes afgeronde cursus gericht op kleur- en interieuradvies in de workshops en natuurlijk de winkel om haar klanten dat beetje extra aandacht te bieden.

 

Sfeervol winkelen

De komende tijd neemt Sigrid alle ruimte om haar ding te blijven doen, om het warme karakter van haar winkel nog meer te benadrukken. “Ik hoop dat mensen graag terug willen komen”, uit Sigrid haar wens. “Dat zij een bezoek aan mijn winkel als een uitje, een belevenis ervaren. Natuurlijk zie ik mensen graag blij de deur uit gaan met een bijzonder cadeau of iets moois voor in huis, maar ook vind ik het leuk om heel andere dingen aan te bieden. Ik denk bijvoorbeeld aan sfeervolle livemuziek op vrijdagavond?” Wees meer dan welkom en word ook blij van Bij Sigrid.

Pin It on Pinterest

Share This