Verbonden zijn we allemaal. We hebben immers veel met elkaar gemeen. Maar of we deze verbindingen ook benutten, zien of omarmen is een tweede.

 

Elkaar leren kennen, daar begint verbinden mee. Elkaar een kans geven om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Soms is er een klik maar soms ook niet. En dat is ok. Maar als de klik er wel is dan ontstaat er zakelijk iets ma- gisch, ik noem dat GUNNING. Dat is een woord waar ik van ben gaan houden, omdat het niet gaat om wat je bent, maar wie je bent!

Hetgeen jou gegund wordt, kan men op vele plaatsen ontvangen, kopen of krijgen… Maar ze komen bij jou. Het is je gegund. In mijn ogen iets bijzonders. Iets om zuinig op te zijn. Het is de basis van een relatie en mooie relaties maken alles waardevol. Wat verbinding toch allemaal kan brengen. Ik ben dankbaar voor relaties die ik hem mogen vormgeven met alle daarbij be- horende pieken en dalen. Want dat maakt het mooi.

Ook sta ik vaak even stil bij de verbinding met onze dierbaren. Te vaak hoor ik mensen zeg- gen, ‘had ik maar…’, wanneer een dierbare over- lijdt. Laten we het leven elke dag vieren door de verbindingen die ons leven verrijken te om- armen. Dat maakt de wereld een stukje mooier.

Blijf in verbinding!

 

ANIS JADIB

Pin It on Pinterest

Share This