‘Thuisgevoel bij De Beren Meppel’

Ze stonden op het punt om de vestiging in Meppel te openen toen corona zijn intrede deed. Twaalf weken was De Beren dicht. Nu het restaurant aan de Kruisstraat enkele weken geopend is, draait het of er nooit iets is gebeurd. “We stonden er helemaal klaar voor, maar het liep allemaal even anders dan gedacht. Nu zijn we ontzettend blij dat we open zijn. We zitten op een schitterende locatie,” vertelt operationeel manager Rico van Wijgerden, die zich bezighoudt met het opstarten van nieuwe vestigingen van de landelijke horecaketen. Naast Meppel heeft De Beren in Drenthe nu ook vestigingen in Hoogeveen en Emmen. In alle drie de steden heeft De Beren horecagelegenheid Het Postkantoor overgenomen. Emmen is een nieuwbouwlocatie die nog opgeleverd moet worden.

Essentieel voor Van Wijgerden is dat de gasten zich welkom voelen bij De Beren. “’s Morgens openen we de deuren voor een heerlijke kop koffie met gebak en vanaf dat moment lopen er de gehele dag gasten binnen voor een smakelijke lunch, een wijntje en borrelhapje tot en met een gezellig diner. Er is voor ieder wat wils, van vegetarisch tot steaks en zelfs vegan gerechten. De Beren is laagdrempelig en je kunt hier een goede service verwachten. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.”

Van Wijgerden geeft aan dat De Beren een hoog terugkeergehalte kent onder gasten. “Een burger smaakt in Arnhem hetzelfde als in Meppel, dat maakt ons herkenbaar. We staan bekend om onze vleesgerechten van de houtskoolgrill, maar ook voor vis en kindermenu’s kun je bij ons terecht. We blijven onszelf ontwikkelen en Meppel is een prachtige stad om in gevestigd te zijn. Tot nu toe zijn de gasten laaiend enthousiast.”

www.beren.nl

Kruisstraat 16, 7941 AN Meppel

T 0522 216 000 

Pin It on Pinterest

Share This