De gezelligheid van een sfeervolle kerst

“Op zoek naar een kleurrijk boeket van de mooiste snijbloemen? Of liever een vaste plant als groene blikvanger in huis? Loop dan eens binnen bij Bloemenboetiek Jarina op de Markt in Staphorst. Met ook prachtige potten, woondecoraties en kant-en-klaar creaties grijp je er nooit mis. “Met dit alles spelen wij natuurlijk in op de charme van ieder seizoen”, vertelt eigenaresse Arina Holterman. “Zo hebben wij onze knusse boetiek nu helemaal in kerstsferen gebracht.”

Arina en haar fijne team vinden het heerlijk om met levende materialen te werken en met ieder een eigen specialisme komen zij altijd met de mooiste creaties. “Op dit moment kunnen wij ons uitleven op de mooi versierde kerststukken”, gaat Arina verder. “Die kerststukken vind je samen met onder andere wax amaryllissen en de traditionele kerststerren terug in de boetiek. Speciaal voor kerst of een andere gelegenheid kunnen mensen ook altijd een eigen pot of vaas door ons laten opmaken.”

Stralende kerstdecoraties


Het brede assortiment van Bloemenboetiek Jarina bevat ook de mooiste woondecoraties in heel veel verschillende stijlen. “Een absolute trend zijn de vele lichtjes die de kerstdecoraties letterlijk laten stralen”, aldus Arina. “Ook als snijbloem is de amaryllis bij ons de echte kerstfavoriet, net als de helleborus die niet voor niets kerst- of winterroos wordt genoemd.” Voor een sfeervolle kerst mag een bezoek aan Bloemenboetiek Jarina in Staphorst of De Wijk dus zeker niet ontbreken. 

www.jarina.nl

Achthoevenweg 34a
Telefoon: 0522 – 468127
Email: info@bdh.nl

Pin It on Pinterest

Share This