‘Van traditionele drukker naar fullservice reclamebureau’

De in 1902 opgerichte drukkerij van dijk is met de overname van ga creatief – nu anderhalf jaar geleden – uitgegroeid tot wat je kunt noemen een fullservice reclamebureau. “Door de drukkerij en het reclame-communicatiebureau samen te voegen, voorzien wij nu in alle uitingen voor zowel kleine als grote klanten; We ontzorgen de klant in alle on- en offline communicatie. Van visitekaartjes tot een volledig uitgevoerde huisstijl in print, web en sign.”

Met drukkerij van dijk en ga creatief in één pand zijn we één duidelijk adres voor alle soorten drukwerk, print&sign, websites en social media. Zo produceren we niet alleen boeken en tijdschriften, maar denken ook mee in fondswerving en het uitgeven. Belangrijk in deze tijd is het persoonlijke karakter van communicatie. Wij bieden daarom de mogelijkheid uw mailingen te personaliseren. “We zijn trots op Meppel, van oudsher de drukkerstad en ondersteunen waar mogelijk lokale activiteiten en initiatieven. We werken zoveel mogelijk samen met bedrijven uit onze regio. Van tekst tot verzending. Van website tot webvertising, we verzorgen het van A tot Z.”

Ons vakmanschap

Bij de van oorsprong traditionele drukker mag door de digitalisering veel veranderd zijn, maar de gezellige mentaliteit van ‘ouwe jongens krentenbrood’ is altijd gebleven. “Onze deur staat echt voor iedereen open, ook voor mensen die op zoek zijn naar een leuk geboortekaartje, een wervende flyer voor de sportvereniging of een kwalitatieve print van de eindscriptie. Met z’n tienen zijn wij gewoon op een leuke manier met ons mooie vak(manschap) bezig. Geen poeha, maar wel altijd een gedegen advies vanuit de praktijk. Zo maken we samen het bedrijf en ons bedrijf het verschil.”

www.drukkerij-vandijk.nl

Zomerdijk 13A – Meppel
Telefoon:0522 – 270 280
Email: info@drukkerij-vandijk.nl

www.gacreatief.nu

Zomerdijk 13A – Meppel
Telefoon: 0522 – 728 100
Email: info@gacreatief.nu 

Pin It on Pinterest

Share This