“HRNU is de brug tussen werkgever en werknemer”, zeggen Stella de Bie, Eggon Allersma en Henk Heidema. Ze hebben met een innovatief HRNU-platform het antwoord op alle vragen rond personeelszaken. “Die vragen zijn tegenwoordig zo complex dat een bedrijf echte specialisten nodig heeft. En die hebben wij in onze organisatie.”

Grote Oever Meppel

HRNU is sinds dit jaar gevestigd aan de Grote Oever in Meppel. Alle drie hebben ze jarenlange ervaring in HR-dienstverlening op regionaal en (inter)nationaal niveau. De opgedane kennis zetten ze nu in voor lokale organisaties. “Ook in deze regio zie je de arbeidsmarkt en personeelsvraagstukken veranderen. Deze tendens vraagt om een moderne oplossing: een regionaal platform met HR-business partners, associates en HR-freelancers’, zegt Allersma.

Ontwikkelen

“HR is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt, trends volgen elkaar steeds sneller op waardoor het nodig is dat werkgevers hierop anticiperen. We zien dat bedrijven steeds vaker expertise inhuren, zich meer richten op hun kernactiviteit en daarmee hun veerkracht vergroten”, aldus Heidema. “Organisaties moeten inspringen op ontwikkelingen om een aantrekkelijke werkgever te blijven. Het is essentieel om in te spelen op nieuwe technologieën en werkvormen, wetgeving en millennials. Voor (MKB) bedrijven en instellingen is dat ondoenlijk. Juist voor die doelgroep hebben wij alle kennis en ervaring in huis”, zegt De Bie.

HRNU adviseert en ondersteunt organisaties in Drenthe en Overijssel bij het strategisch inzetten, professionaliseren en uitbesteden van HR-activiteiten. “We kennen de regio en zijn persoonlijk betrokken. Wij zijn klaar voor de toekomst van HR! En u?”, klinkt het aan de Grote Oever.

Uw personeelszaken goed geregeld!

Het HRNU platform brengt organisaties en professionals samen. U heeft één vast aanspreekpunt in de regio voor advies en alle vragen rondom personeelszaken, van operationeel tot strategisch. HRNU neemt het werk uit handen en selecteert de specialist die bij uw organisatie past.

HRNU, partner in de regio.

Eggon Allersma
HRNU Logo

Grote Oever 34C, 7941 BJ Meppel I T 0522 47 63 92 I www.hrnu.nl

Pin It on Pinterest

Share This