Wat is er mooier dan na 20 jaar ervaring in de tweewielerbranche je eigen zaak beginnen?
Wij zouden het niet weten. Dit is onze droom. Wij, Björn en Wendy van der Laan, komen beiden uit de detailhandel en zijn zeer ervaren in het omgaan met klanten. Björn heeft voor rijwielzaken in Alteveer, Nieuwleusen en Staphorst gewerkt. De diversiteit – van sleutelen tot verkoop, van advies tot banden oppompen – maak het een geweldig vak. Met de zaak en woning aan de Raadhuisstraat 5 zijn wij, samen met onze 3 kinderen, helemaal op onze plek in Zuidwolde.

 

 

Is jullie grootste passie als kind ook jullie grootste passie nu?

”Bjorn” Ja! Nou eigenlijk pas als tiener. Toen ik 15 jaar was had ik het scootertijdperk ontdekt dit vond ik geweldig sleutelen aan scooters hiermee kwam ik automatische in aanraking met de fietsen na mijn 18e bleek mijn interesse voor fietsen groter en ben ik hiermee doorgegaan.

 

Waar zijn jullie het meest trots op?

Dat wij na 20 jaar onze opgedane kennis over mogen brengen in onze eigen winkel wij hebben het inmiddels zo druk dat wij per 1 juni een extra monteur in dienst hebben genomen. Uiteraard zijn wij daar super trots op!

 

Wat schuilt er meer achter Van der Laan Tweewielers?

Van der Laan tweewielers staat voor kwaliteit, in fietsmerken en in afleveringen bij onderhoud en reparaties. We hebben volop keus in accessoires en fietsonderdelen. Ook tweedehandsfietsen zijn verkrijgbaar, 100% betrouwbaar en indien gewenst thuisbezorgd.

 

Welke tips voor fietsers hebben jullie voor komend zomer?

Mocht u overwegen een fiets aan te schaffen laat u vooraf goed informeren, let vooral op waarvoor u de fiets gaat gebruiken. Betreft onderhoud van u fiets laat deze elk jaar nazien. Hiermee voorkomt u vaak onnodige kosten door achterstallig onderhoud.

Van der Laan tweewielers
Raadhuisstraat 5, 7921 GC Zuidwolde (Drenthe)

Tel.: +31 (0)528 – 371 243

www.vanderlaantweewielers.nl

Pin It on Pinterest

Share This