In the Picture

Edwin Keet (41) &

 

Marlou Bloemendaal (34)

 

Energiek, krachtig, positief en betrokken. Dat zijn de kernwoorden van InShape; Edwin en Marlou. Samen vinden wij jouw balans in sporten, voeding en energie

 

Samen bouwen wij…

aan een gezond, fit en positief Staphorst! En dit bereiken we alleen SAMEN… Samen nadenken over reële doelen voor een goede balans.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VpqT5Meo_2c" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

4 VRAGEN AAN

EDWIN EN MARLOU

 

vraag 1

Een eigen onderneming beginnen is dat een droom die uitkomt?

 

Een droom…In het begin was het een beetje ‘geinen’ en uiteindelijk werd het een droom! Per ongeluk kwamen we elkaar tegen op de sportschool waar Edwin werkte. We kwamen in contact en deelden onze passie voor sport. Passie

voor elkaar bleek er ook te zijn, dus ‘Boem’, daar was inShape! Dit hadden we 6 jaar geleden niet durven dromen.. SCHITTEREND!

vraag 2

Wat schuilt er meer achter Edwin en Marlou?

 

Edwin heeft Psychologie en Natuurkunde gestudeerd. Haha, dat laatste had vast niemand verwacht. Hij gaat verder dan alleen het fysiek, hij weet leden ook mentaal goed te coachen.
Wat schuilt er achter Marlou? Naast verschillende sport- opleidingen heeft ze veel affiniteit op Pedagogisch gebied ( SPW & PABO). Ook heeft ze veel energie en daar kan ze zich niet achter verschuilen.

vraag 3

Wij zijn het meest trots op?

 

 

 

De sfeer die er bij inShapeheerst. Mensen van alle soorten en maten voelen zich lekker bij inShape. Leden worden individueel begeleid, we staan zelf veel op de vloer dus de lijntjes zijn kort. We weten precies wie wat nodig heeft. Leden kunnen op ons bouwen! Daarnaast vallen we op met onze energieke & effectieve groepslessen.

vraag 4

Wat schuilt er meer achter Edwin en Marlou?

 

 

Om te beginnen moet je een sport beoefenen die bij je past, die je met plezier kan uitoefenen en dus ook vol blijft houden. Daarnaast moet je uit je comfort zone durven te stappen. Zorg voor nieuwe prikkels! Out of your comfort zone is where the magic happens!

Pin It on Pinterest

Share This