Echte Meppelermug of import

Echte Meppelermug, Meppel is een leuke stad en kennen elkaar zoals mensen dat in dorpen zien en dat maakt Meppel erg leuk om te wonen.

 

Werken

Ik vind het leuk om met mensen in contact te komen en het be- dienen vind ik leuk. Hiervoor heb ik voor promens care via goede vriend terecht gekomen bij Van Bikkels. Collega’s zijn zeer be- hulpzaam in overleg word alles gedaan en er hangt een gezellig sfeetje..Al met al een mooie werkomgeving qua personen en de locatie!

Laatste vakantie

19 juni zijn we op vakantie geweest naar Limburg op de camping lekker uitgerust en hadden prachtig mooi weer.. hoewel het je in Nederland wel moet tre en! Italië is wel mijn mooiste vakantie ge- weest aan het Gardameer!

 

Food en Meppel

Warme broodjes dan denk ik aan een lekkere tosti! Of harde broodjes uit de oven met lekkere beleg… en vooral zoet beleg!

 

Over 5 jaar

In de horeca blijven ontwikkelen of ouderenzorg wellicht!

Naam: Chantal Houtman
Leeftijd: 24
Eerste baan: Stage in de bediening bij Reestoord
Tip aan de gemeente: Dat de Lunchcafe Van Bikkels een gezellige sfeervol café is, met koffie/ thee to go met heerlijke broodjes of huisgemaakt taartje vanaf 8.00 uur geopend

Grootste hobby: Ik ben echte filmfanaat en mensen helpen

 

____________________________________________________________________________________________________________

 

Echte Meppelermug of import

Ik ben echt een import Meppeler. Mijn vader is een echte Fries en mijn moeder komt uit Rouveen. In 2006 zijn wij verhuisd naar Meppel omdat mijn gevoel weer terug wilde keren naar waar mijn roots liggen. Ook het ondernemen kriebelde mij en ben ik Flamboyant Fashion in 2007 begonnen aan de Kruisstraat.

 

Nu

Al 10 jaar Flamboyant Fashion waar ik nog steeds heel veel plezier aan beleef! Dit jaar verhuisd naar de Hoofdstraat, waar ik heel erg blij mee ben. Hier krijg ik een heel ander publiek met veel meer aanloop in de winkel. Soms kopen ze en soms kijken ze maar ze komen vaak terug! Ook weer nieuwe klanten, de keuze om te ver- huizen was goed geweest! Gezellig buurtje…

 

Laatste vakantie

Italië dat was de vakantie van de laatste jaren… Italië dat is thuiskomen! Wat een passievolle mensen heb je daar. Het volkje is warm, gastvrij en vriendelijk. Ook de mooie omgeving en het klimaat is natuurlijk een reden om naar Italië te gaan. Wat ze daar ook hebben zijn de prachtige kleding die men draagt, gevoel voor mode hebben ze daar wel! Hoewel ik Italië zie als thuiskomen heb ik ook een liefde voor Thailand. Totaal andere wereld, totaal andere normen en waarden. Back to basic, met zorg voor elkaar en heerlijk eten die lekker op straat wordt bereid.

Food en Meppel

Veel diversiteit, de keus is hier reuze! Heerlijk kneuterige eetgelegenheden tot restaurants á la carte. Hier heb je alles voor jong en oud.

Over 5 jaar

Ik wil graag uitbreiden, doen aan zelfontwikkeling, iets doen richting huizen stijlen.

 

Naam: Alida Elzinga
Leeftijd: 45
Eerste baan: Het Friese land, in de zorg
Tip aan de gemeente: Parkeerbeleid en samenwerking

Grootste hobby:

– Creatief bezig zijn
– Stijlen van mensen/huizen
– Yoga ook voor ontspanning

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

Echte Meppelermug of import

27 jaar geleden kwam een verdwaald mugje uit Gouda Meppel binnen vliegen en 3 jaar geleden volgde er één uit Delft. Ze inte- greerden snel, en kregen beiden liefde voor de mooie binnenstad en de leuke mensen die ze daar ontmoetten. Echte of geen echte mug, het gevoel is goed!

 

Thuis

Thuis is het op dit moment wat chaotischer dan we gewend zijn. De was moet nodig gevouwen en onze kater James komt aan- dacht tekort. We hopen binnenkort naar hartje centrum te verhui- zen. De charme van oude huizen en de kerkklokken om mee in te slaap te vallen en wakker te worden, daar hebben wij beiden een groot zwak voor.

Laatste vakantie

Zuid Frankrijk in the middle of nowhere in een geweldig huis met zwembad, ezels en een grote wijngaard. Het was er ́s nachts zo donker dat zelfs Peter het een beetje eng vond, al ontkent hij dat nu. Wij houden alle twee van rust en natuur. Een grote wens is Zuid Afrika en dan mag kooiduiken met witte haaien niet ontbreken!

 

Bijzonder

Niet groots en meeslepend maar het eerste kopje ko e na het wakker worden blijft een magisch moment. En dan het liefst in bed of buiten in de ochtendzon. Dat e ect hebben een 2e en 3e kopje niet meer helaas. Daarna een warm broodje en de dag kan beginnen.

 

Over 5 jaar

Een paar rimpels erbij nemen we op de koop toe maar hoe cliché ook, hopen we dat we dan nog steeds gezond zijn en de mensen die ons dierbaar zijn nog om ons heen hebben. Met een goede gezondheid kun je bijna alles wat je wilt bereiken, zolang je er zelf maar in gelooft en durft. Door levenservaring hebben wij geleerd dat het haast onmogelijk is om alles uit te willen stippelen. Zo voorspelbaar als het leven kan zijn, zo onvoorspelbaar kan het dat ook zijn. Dat maakt het leven juist zo bijzonder. We hopen natuur- lijk wel dat Bontekoe over 5 jaar een plekje heeft veroverd in Mep- pel en dat we dan op Tripadvisor lezen dat je voor een echt stuk goed vlees, een gezellige sfeer en een lekker glas wijn, bij ons moet zijn! Of misschien is Tripadvisor dan zo 2017 dat je daar liever geen recensie meer leest.. Nu nog niet weten wat er over vijf jaar allemaal anders is dan nu, of verder ontwikkelt, dat blijft boeiend.

 

Naam: Maaike Meijer
Leeftijd: 39
Eerste baan: Folders bezorgen
Tip aan de gemeente: Achteraf betalen bij parkeren en op zaterdag tot 17uur

Grootste hobby: Wijn en schrijven

Pin It on Pinterest

Share This