Tekst: Tina van Dijk I Foto’s: Angela Scholtus

Een woonkamer of een heel huis inrichten is niet makkelijk. Veel mensen zullen zich misschien afvragen waar ze moeten beginnen. Gelukkig weten de stylisten van Jan Buitink Interieurstudio wél precies waar ze moeten beginnen en hoe ze dat moeten aanpakken. Ze kunnen u een compleet interieuradvies geven en daarbij ook voorzien van alle nodige producten. Diverse raamdecoratie, vloeren, verf, behang, verlichting, meubelen en accessoires, alles onder één dak! De interieurzaak aan de Schering in Genemuiden biedt werkelijk alles op het gebied van interieur! Maar dat niet alleen, ook lekkere koffie en veel gezelligheid van het enthousiaste team.

INTERIEURADVIES

Een advies begint altijd met een intakegesprek, waarbij er écht wordt geluisterd naar de wensen van de klant. De stylisten zullen altijd eerlijk aangeven wanneer iets niet mogelijk is. Ook wordt er altijd gevraagd of de klant bepaalde producten graag terug wil zien, zoals bijvoorbeeld een erfstuk, een mooie oude kast of een bank die net nieuw is. “In een vervolggesprek wordt het plan besproken en passen we aan waar nodig. We willen echt dat het voor de klant als thuis gaat voelen. We kunnen mensen van a tot z helpen en hebben daarvoor ook de juiste connecties en spullen in huis. We werken samen met een team van échte vakspecialisten die ons ondersteunen in de projecten, zodat we een totaaloplossing kunnen bieden. Frans Poepjes van FP Metal Services is één van die vakspecialisten waar we een prettige samenwerking mee hebben.”

Overzichtsfoto van de studio…

“De mensen kunnen hier hun wensen uiten, wij pakken het dan vervolgens op en benaderen daarvoor de juiste connecties”, vertelt eigenaar Jan Buitink. Er zijn verschillende adviezen mogelijk en de prijzen daarvoor zijn verschillend. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Bij aankopen in de winkel worden de kosten van het interieuradvies verrekend met de aankopen uit de winkel. Er wordt dan een korting van maar liefst 10% gegeven.

LEUKE PRODUCTEN IN DE WINKEL

Naast een goed interieuradvies vindt u bij Jan Buitink Interieurstudio ook verf, meubels, vloeren, raambekleding, diverse prachtige accessoires en nog veel meer. Er is een assortiment samengesteld met hele mooie en duurzame producten in diverse prijsklassen. “Wanneer iemand een product heel gaaf vindt, maar dat nergens kan vinden, dan doen wij onze uiterste best om het in te kopen. We hebben veel connecties en vaak lukt het dan wel. We helpen u graag bij uw wensen”, benadrukt Jan enthousiast. De stijl in de winkel is modern met een knipoog naar de landelijke en industriële stijl. Jan Buitink Interieurstudio geeft niet alleen maar advies, maar heeft juist zoveel meer te bieden. Het aanbod in de winkel is ook absoluut een kijkje waard. Het enthousiaste team ontvangt u graag en voorziet u in de winkel van het benodigde advies. Dat is een stukje service. “Ook voor een goede pot verf, een vloer en bijpassende raamdecoratie kunt u altijd bij ons terecht. Maar ook al heeft u niets nodig, iedereen is altijd welkom! Kom gerust eens kijken en voel u niet verplicht om te kopen.”

“Onze winkel is laagdrempelig en iedereen kan zo binnenlopen, wees welkom!”

LEUKE ACCESSOIRES

Ook voor een leuke mok van HK living of een mooie vaas van Pols Potten kunt u bij Jan Buitink Interieurstudio terecht. Naast deze twee verkopen ze onder andere ook de producten van Lifestyle, Light & Living, Pol, Essenza en ze blijven het assortiment constant vernieuwen. Het is een prachtige winkel met fantastische producten. Kom gerust binnen! De winkel is heel ruim opgezet, dus is er voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te houden.

www.janbuitink.nl

Schering 51a, 8281 JW Genemuiden I

T 038 3035520 I info@janbuitink.nl I

Pin It on Pinterest

Share This