Bij keurslager Van de Weg draait alles op volle toeren

Heel het team is volop bezig met de voorbereidingen voor de kerst. Kerstpakketten, relatiegeschenken, vleesschotels, gourmetschotels en nog veel meer… “De kerstperiode is altijd de drukste maar ook zeker de leukste tijd van het jaar” zegt Martinus van de Weg. Het is elk jaar weer een hele uitdaging om iedereen met de feestdagen van een heerlijk stuk vlees, lekkere salades en nog veel meer te voorzien. Naast de vele (zakelijke)klanten die slagerij van de Weg in Genemuiden en Zwolle bedienen vinden de ambachtelijk kwaliteitsproducten ook steeds meer hun weg naar diverse andere slagers. Zij hebben vaak niet alle faciliteiten om alles zelf te maken, maar willen wel een onderscheidend product aan hun klanten aanbieden.

www.vandeweg.keurslager.nl

Fuitestraat 32a – Genemuiden
Telefoon: 038-3854435
Email:

Meesterworstmakers

William van de Weg en Leo Trouwborst onze meesterworstmakers zorgen samen dat alles in de productie ruimte op rolletjes loopt.

Passie en vakmanschap zorgen er bij de Familie van de Weg voor dat zij al sinds 1928 telkens weer verder gaan in het innoveren en verbeteren van hun producten. “Mijn overgrootvader is als huisslachter begonnen en heeft zich er toen geen voorstelling van kunnen maken hoe de slagerij er anno 2019 uitziet” zegt Martinus lachend. Kant en klare maaltijden, catering service, barbecue het hoort er tegenwoordig allemaal bij. Deze grote afwisselingen in het vak maken het elke dag weer boeiend. Voor 2020 liggen er allemaal al weer nieuwe plannen klaar, maar nu richten we ons eerst even helemaal op kerst en oud en nieuw.

Pin It on Pinterest

Share This