‘LiftingPlus dé hijsspecialist van de regio’

Met meer dan twintig jaar kennis en ervaring in de hijs- en inspectiewereld is LiftingPlus sinds een paar jaar beschikbaar voor de regio. Marcel Stalknecht en Johan Wagenaar bedienen met LiftingPlus veel bedrijven in een ruime straal rond Meppel. “Dankzij onze lokale bereikbaarheid garanderen wij de snelle en betrouwbare service die ondernemers zoeken.”

De regionale markt

Voor hijsspecialisten moesten bedrijven tot voor kort ver de regio uit. Service en onderhoud lieten daarvoor vaak lang op zich wachten. “Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Bij servicevragen staan we als het moet binnen een uur op de stoep. Heel bewust kiezen we voor de regionale markt. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste”, zeggen beide heren vastberaden.

Specialismen

LiftingPlus kiest daarom ook voor een aantal specialismen. “Klanten kunnen bij ons terecht voor alles tussen een simpele sjorband en complete hijsinstallaties en daarbij zijn we vooral gespecialiseerd in food, water, atex en pharma/cleanroom. Dat zijn de vakgebieden waarvan we alles weten. Daarnaast verzorgen we inspecties en keuringen voor alle merken. Daarvoor hebben we onder meer een testbank van 85 ton in huis.” Bij LiftingPlus werken ‘echte vakidioten’. “In deze branche lijkt papierwerk soms belangrijker dan technische kennis. Wij vinden het juist de uitdaging om samen met opdrachtgevers tot de beste oplossing te komen. Letterlijk en figuurlijk dichtbij de klant staan is onze kracht. En dat met twintig jaar ervaring in de bagage.”

 

Overname

Recent nam LiftingPlus Van den Berg/Bros in Sneek over. Ook in Friesland gaan Stalknecht en Wagenaar voor dezelfde regionale en specialisme gerichte visie als in Meppel.

www.liftingplus.nl

Eekhorstweg 21, 7942 JC Meppel

T 0522-820 905

Pin It on Pinterest

Share This