New York Pizza brothers

De energieke broers houden van het ondernemen en hebben beide horeca ervaring. De perfecte combinatie! Bart komt uit de horeca en Rick komt uit de bakkerswereld. Op een dag passeerden ze het pand aan de Kruisstraat, waarop stond: ‘Ondernemers gezocht’. Dit trok meteen de aandacht van de twee broers. Na onderhandelingen zijn ze nu de eigenaren van het nieuwe filiaal in Meppel geworden.

Lokale jongens

Momenteel wordt het pand verbouwd en na de oplevering kunnen de broers zelf aan de slag om de laatste dingen af te maken. De pizzeria krijgt een Amerikaanse sfeer, in combinatie met de gezellige Meppeler sfeer die de beide broers als lokale jongens mee zullen brengen. Bart woont in Meppel en Rick heeft tot voor kort in Meppel gewerkt. “We vinden het lokale erg leuk en staan er ook zeker voor open om met andere lokale ondernemers leuke samenwerkingen aan te gaan”, aldus Rick.

New-York-Pizza

De twee broers Bart en Rick Breukelman openen binnenkort in Meppel een filiaal… De twee jonge enthousiaste ondernemers hopen in november hun filiaal te openen. Uiteraard gaat er dan een hele leuke actie komen!

Uitgebreid assortiment

“We krijgen straks zowel Amerikaanse als Italiaanse pizza’s. Maar naast pizza’s gaan we ook kipnuggets, chicken pops, hotdogs en nog veel meer verkopen. Het assortiment wisselt geregeld. Ook zal er variatie zijn in pizzabodems, we krijgen voor de liefhebber glutenvrije- en bloemkoolbodems en er zullen diverse veganistische, glutenvrije en halal producten komen”, vertelt Bart enthousiast. Uiteraard kunnen deze lekkere producten allemaal bezorgd worden. De bezorggebieden zijn Meppel, Rogat en Nijeveen.

Wat is een New York pizza?

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, salades en desserts. 

Makkelijk je pizza bestellen

Elke pizza die je bij New York Pizza bestelt, kunnen wij aan je deur bezorgen. Wij garanderen dat je je pizza net zo vers en heet opeet als wanneer je hem bij ons in de keuken zou krijgen. Bestel via de website, de app of geef ons een belletje. Waar je ook bent, wanneer je ook wilt, bezorgen wij jou de echte New York style pizza. Natuurlijk is het ook mogelijk om je pizza af te halen, door van tevoren je pizza bestelling door te geven via de website, telefoon of app. Je kunt natuurlijk ook langskomen en aan onze keuken bestellen. De pizza maken we binnen enkele minuten voor je klaar terwijl je wacht. Damn Tasty!

Kruisstraat 34, 7941 AN Meppel www.newyorkpizza.nl

Pin It on Pinterest

Share This