‘Jong Meppel onderneemt’

In januari 2020 is Danny Boland eigenaar geworden van Sanidirect in Meppel. Voorafgaand was hij al 6 jaar werkzaam binnen de organisatie van Sanidirect als adviseur en later als filiaalmanager in Leeuwarden. Maar toen kwam er de vraag of hij het filiaal in Meppel wou overnemen. Een prachtige kans voor de jonge ondernemer. Meppel is zijn woonplaats, hij heeft er zijn sociaal netwerk en kan met de fiets naar zijn werk. Vele voordelen dus.

Binding met de klanten

“Wij willen onvoorwaardelijk die klant helpen. Een tevreden klant is het uiteindelijke doel. Klanten kopen hier echt bij mensen, het is niet alleen maar klant en verkoper. Een bezoek aan onze winkel is laagdrempelig en verloopt gemoedelijk. Ik vraag regelmatig aan een klant hoe hij zijn bezoek bij ons heeft ervaren”, aldus Danny. Maar ook gaan Danny en zijn team weleens bij klanten langs om te kijken hoe het eindproduct is geworden. De interesse stopt niet bij de betaling van de factuur.

Alle tijd voor de klant

“Als franchiseondernemer krijg je de basis mee vanuit het hoofdkantoor, maar toch zijn we vanuit Meppel ook steeds meer aan het kijken waar lokaal behoefte aan is. Hier passen wij ons dan ook op aan”, geeft Danny te kennen. Hij is enorm ondernemend en denkt graag in mogelijkheden, met name voor zijn klanten. Doordat er vanuit het hoofdkantoor al een aantal dingen geregeld worden, hebben Danny en zijn team meer tijd voor de klant. Ook is er verder meer ruimte om te ondernemen en leuke samenwerkingen te bedenken. Samenwerken is echt de kracht van Meppel.

“Wij voelen onze klanten aan en daarmee willen we voorkomen dat we een badkamer verkopen waar de klant spijt van krijgt”

Transparant in prijzen

In de prachtige showroom staan verschillende badkamers om inspiratie op te doen. Bij elke badkamer staat een standaard adviesprijs, zodat het voor de klant duidelijk is in welke prijsklasse de badkamer zich bevindt. Sanidirect werkt met vaste prijzen, dus de klant weet meteen waar hij aan toe is. Vanuit deze badkamers kan de klant verschillende elementen kiezen om tot een eigen idee te komen. Hierin geven Danny en de adviseurs Jan-Bart en Jeroen met veel enthousiasme advies. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Ook maken ze graag met verschillende materialen een moodboard, zodat het complete plaatje voor de klant nog duidelijker wordt.

Ontspannen rondkijken

Iedereen kan ook op een hele ontspannen manier vrijblijvend rondkijken. Ook al is er niet direct een plan, iedereen is altijd welkom om eens een bezoek te brengen. Danny en zijn team zijn niet alleen maar bezig met de verkoop, ze vinden het vooral heel belangrijk wat de wensen van de klant zijn. Danny is daar heel duidelijk in: “Wij voelen onze klanten aan en daarmee willen we voorkomen dat we een badkamer verkopen waar de klant later spijt van krijgt.”

Voucher voor een Rituals pakket

Momenteel loopt er een actie dat je bij aankoop van een badkamer een voucher voor een Rituals pakket krijgt. Deze voucher is van ‘Pour Vous Femmy Schuurman’. “We merken dat mensen steeds meer een ontspannen wellness sfeer in hun badkamer willen creëren. Wij willen daar net even wat extra’s aan toevoegen door een voucher voor een Rituals pakket aan te bieden. Mensen zijn tegenwoordig steeds drukker en de badkamer kan één van de weinige plekken in het huis zijn waar je echt tot rust kunt komen. Daarom een cadeautje van ons”, aldus Danny.

www.sanidirect.nl

Blankenstein 444 | 7943 PH Meppel 

T 0522 251 105  

Pin It on Pinterest

Share This