Aesthetics voor iedere huid

Als we het over een powervrouw hebben, dan hebben we het over Leonie Oldenburger. Een vrouw die veel heeft meegemaakt, maar ook veel heeft bereikt. Interesse in het uiterlijk heeft Leonie altijd al gehad. Die interesse deed haar dan ook besluiten om na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector nu haar eigen bedrijf Skin Love Aesthetics op te richten. Een goede keus, want de huidverzorgingskliniek is een aanwinst voor Meppel.

Doorzettingsvermogen

Ongeveer tien jaar geleden verhuisde
Leonie naar Meppel. Ze kende verder nog bijna niemand en moest dus in een andere stad helemaal opnieuw beginnen. In die tijd handbalde ze nog bij Jong Oranje en vervolgens in de Eredivisie, daarvoor trainde ze twintig uur per week. Ze was nog wel veel in de buurt van Emmer-Compascuum te vinden voor haar sport, vrienden, familie en werk. Na een tijdje werd zoontje Finn geboren en kreeg ze
wat meer contacten in Meppel. Toch
heeft ze zich in die tijd nog wel veel
alleen gevoeld. Ondanks alles kwam ze
toch op het idee om een opleiding microneedling en plasmalift te gaan volgen en uiteindelijk heeft ze haar eigen huidverzorgingskliniek geopend. Er was een mooi pand beschikbaar aan het Noordeinde en inmiddels heeft Leonie sinds 1 september al veel mensen kunnen helpen.

Skin Love Aesthetics
Geboren in Emmer-Compascuum I Woont in Meppel I Studie Sociaal Juridische Dienstverlening en Microneedling/Plasmalift Hobby’s Handbal en persoonlijke verzorging I Bijzonderheden Zingt in een band I Drijfveer Een natuurlijk doorzettingsvermogen Mooiste ervaring Geboorte van zoon Finn

Toekomstvisie

“Volgend jaar ga ik beginnen met een opleiding voor huidtherapie en wil ik me gaan inzetten om het mogelijk te maken dat bepaalde behandelingen vergoed gaan worden door de verzekering. Dit wil ik o.a. graag doen voor mensen die ziek zijn geweest. Verder wil ik me ook echt gaan specialiseren in huidziektes.” Leonie wil zichzelf altijd blijven ontwikkelen, resultaten zien en het beste uit zichzelf halen. Dit geeft ze ook graag door aan andere vrouwen. “Blijf energie in jezelf steken!”

Voordeel voor de feestdagen

Momenteel geldt er een hele leuke actie, namelijk een adventskalender met daarin verschillende ampullen met verzorgingsproducten. Normaal kost de adventskalender €105,- en nu maar €59,95. Voor iedere dag is er een verzorgingsproduct. Een goede voorbereiding voor de gezellige feestmaanden. Er zitten echt hele leuke dingen in! Maar dat is nog niet alles, ook krijgt iedere nieuwe klant, zowel man als vrouw, een korting van €50,-. Om op de hoogte te blijven is Skin Love Aesthetics ook te volgen op Facebook en Instagram.

Skin Love Aesthetics klant
Skin Love Aesthetics ampullen

Noordeinde 24, 7941 AT Meppel I T 06 51 72 25 17 I www.skinloveaesthetics.nl

Pin It on Pinterest

Share This