Van succesvolle showroom naar slaapwinkel: The Night Store Genemuiden

“We verkopen geen bedden…”, zegt Jacob Bakker van The Night Store. Een merkwaardige opmerking in een ruimte vol bedden en matrassen. “Wij verkopen ‘lekker en gezond’ slapen. Geef ons een half uurtje van je tijd en we laten je het verschil ervaren”, verduidelijkt de Genemuidenaar die verhuist naar het oude pand van Zeeman.

Een klein jaar geleden opende hij een showroom aan de Langestraat waar hij de collectie boxsprings en matrassen van het merk The Night Store verkocht. In België is The Night Store al jaren een succes in de slaapwereld. Dat heeft een geheel eigen filosofie over gezond slapen. “Andere beddenzaken verkopen bedden die er mooi uitzien. Mooie plaatjes en aanbiedingen zijn belangrijker dan kwaliteit. Wij doen het anders, wij vinden het belangrijk dat mensen een echte nachtrust ervaren”, legt Bakker uit.

Het onderscheid van ‘The Night store’ 

Na een succesvol eerste jaar in Genemuiden is een volwaardige winkel de logische vervolgstap. Klanten komen vanuit een zeer brede regio rond Genemuiden en hadden vooral één ding gemeen. “Ze zochten een goed bed, maar zagen door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod van merken en producten. Mijn motto is al twee jaar: geef me een half uur van uw tijd en ik bezorg u de volgende jaren een perfecte nachtrust! Er is een groot verschil tussen bedden die gemaakt zijn om leuk aan te voelen in de winkel en slaapbedden”, legt Bakker uit. Hij nodigt iedereen uit om te komen luisteren en voelen!

Pand Zeeman

Vanaf 1 januari 2020 werkt hij vanuit een ruimer pand waarin tot voor kort Zeeman was gevestigd. Op deze nieuwe plaats komt een volwaardige winkel die elke donderdag, vrijdag en zaterdag open is en daarbuiten nog steeds op afspraak. Daarnaast vertegenwoordigt Bakker The Night Store in heel Nederland. Meerdere vooraanstaande beddenzaken verkopen nu de bedden. Bakker kwam daardoor in contact met een waterbeddenfabrikant en een donsdekenfabrikant die ook de reiniging van donzen dekbedden doet! Ook deze twee topmerken vinden een plek in de nieuwe winkel.

WERKWIJZE THE NIGHT STORE

www.thenightstoregenemuiden.nl 

Langestraat 32 – Genemuiden
Telefoon: 06-15465897
Email: info@thenightstoregenemuiden.nl

Pin It on Pinterest

Share This