Aanstekelijk enthousiasme

Jennita Visscher en Jacquelien Dunnink stralen als zij het over hun winkels hebben. De gezelligheid en spontaniteit voelt als een warme jas. Super enthousiast delen zij hun passie voor mode met altijd een verrassende twist. “We doen echt ons best om iedere vrouw met een zelfverzekerde uitstraling te belonen. Altijd zijn we eerlijk in ons advies. Zijn er twijfels? Niet doen. Laat het je niet los? Bel gerust, dan is het alsnog voor jou.”

Net even anders

Bij Zuss&Zij vind je schoenen die net even anders zijn dan anders, ook voor vrouwen afhankelijk van steunzolen of breedtematen. “We staan regelmatig bij elkaar in de winkel en dus kennen we elkaars collectie door en door. Niet zelden stuurt mijn zus iemand langs voor het perfecte laarsje onder die mooie broek. Als verzorgend extraatje bieden we new care supplements om klachten als spataderen te ver- minderen. Alles om vrouwen in hun vrouw-zijn te versterken.”

Wij verkopen o.a.: Baboos, Bullboxer, Caprice, Carmens, Cafe Moda, DWRS, Helioform, Jana, La Strada, Laura Vita, Lazamani, Maruti, Mustang, Pitt, PostXchange, Rieker, SPM, Tamaris, Tangoshoes.

DE GEDURFDE COMBI

 

JACQUELIEN EN JENNITA MET  HUN WINKELS

 

ZUSS & ZIJ EN JENN COLLIER

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tikkie stoer

JennCollier zit tegenwoordig ruimer in het jasje en dus vind je er nog meer mooie merken voor een leuke prijs. “Gestimuleerd door onze eigen, meer gedurfde kledingstijl weten we vrou- wen uit te dagen een zwarte broek te combineren met een blouse in een opvallende print. Dat levert ze vaak leuke reacties op en dus zien we ze ook terug.” Met ook (corrigerende) onder- mode, beenmode en vele accessoires kleedt JennCollier vrouwen van top tot teen

Verrassende collecties

Elke keer kijken Jennita en Jacquelien uit naar een nieuw seizoen. “Voor de inkoop van nieuwe aanwinsten trekken we gerust twee dagen uit. We maken foto’s, kijken naar trends, comfort en een goede prijs-kwaliteitverhouding.” Moeder en dochter gaan vaak mee om te passen en vergelijken, zodat hun verrassende collectie echt iedere vrouw iets te bieden heeft. “We veranderen regelmatig en dus is er altijd wel reden om even bij ons binnen te lopen.”

Kijk voor de nieuwste collecties op

www.jenncollier.nl en www.zussenzij.nl

of de desbetreffende Facebookpagina’s.

Pin It on Pinterest

Share This