Werken bij een wereldspeler

Dat de Brink Group trekhaken maakt weet vermoedelijk elke Staphorster wel, denken Sandra Bonenberg en Ilse Hans van het bedrijf aan de Industrieweg. Dat die producten vervolgens de hele wereld overgaan is minder bekend. “Naar schatting rijden 25 miljoen auto’s rond met een trekhaak van Brink…”

Naast de bijna vijfhonderd mensen die werken bij de vestiging in Staphorst, zijn er nog een paar honderd elders in onder meer Nederland, Frankrijk, Thailand en Zuid-Afrika aan de slag. Kortom, een wereldspeler van formaat met een schat aan ervaring in de automotive industrie. Het bedrijf is in 1903 begonnen als een smederij. De oprichter, Reint Brink, bouwde aanhangwagens, maar klanten lieten elders een trekhaak maken voor de bevestiging.

Daarmee was een nieuwe toekomst voor het bedrijf gevonden. Dat verhuisde in de jaren zestig naar Staphorst. Brink groeide steeds meer uit tot een belangrijke leverancier van de automotive branche. “Aan de ene kant leveren

wij aan autofabrikanten van grote automerken en daarnaast bedienen we de zogenoemde aftermarket: we leveren aan dealers en bedrijven die een trekhaak willen monteren.”

Marketing coördinator Ilse en HR-medewerker Sandra werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf. “Het leuke is dat Brink het complete proces onder één dak heeft: van productontwikkeling tot productie en verpakking. Dat zie je nauwelijks meer in Nederland. De no- nonsense bedrijfscultuur past echt bij deze streek: niemand draagt een stropdas, de lijnen zijn kort en je hebt veel vrijheid, ook om zelf ideeën aan te dragen. Bovendien krijg je alle kans om jezelf te ontwikkelen.”

WIE WIL WERKEN BIJ EEN WERELDSPELER MET TOCH EEN LOKAAL KARAKTER, HEEFT DAARVOOR NU DE KANS

Wie wil werken bij een wereldspeler met toch een lokaal karakter, heeft daarvoor nu de kans. Brink Group biedt twee mooie vacatures aan. Arthur van Dijk en Bryan Huzen vertellen over de openstaande vacatures op hun afdeling.

ARTHUR VAN DIJK, MANAGER MAINTENANCE

‘Hou jij onze installaties draaiende?’
‘Gek op techniek? Dan zit je bij ons helemaal goed. We hebben een uitgebreid machinepark waarmee we onze trekhaken maken. Jij zorgt dat die machines draaien. Storingen los je op en je zorgt ook voor revisie, onderhoud en modificaties. We horen graag je ideeën over verbeteringen of veranderingen. Bij Brink Group vormen we namelijk een team. Je krijgt bovendien alle kans om verder te groeien. Meer weten? Kijk op onze website of neem contact met me op: ik vertel je graag meer over deze functie!’

BRYAN HUZEN, MANAGER WAREHOUSE & DISTRIBUTION

“Elke week worden er enkele duizenden trekhaken geproduceerd en die moeten opgeslagen worden in ons warehouse. Bovendien distribueren we onze trekhaken de hele wereld over. Samen met je team ben je letterlijk en figuurlijk volop in beweging. We zoeken iemand die leiding geeft aan de afdeling én zorgt dat we nog beter ons werk doen. Voorstellen of ideeën? Die horen we graag! Jij bent verantwoordelijk voor de efficiency, kwaliteit, planning en prioritering. En daarnaast werk je ook graag mee! Lees meer over deze vacature op onze website of neem contact met me op!”

 

 

Brink Towing Systems B.V.
Postbus 24
7950 AA Staphorst
Nederland

Pin It on Pinterest

Share This