”ONS ENTHOUSIASME VERTAALT ZICH IN UW RENDEMENT”

 

Als ondernemer wil je dat jouw dienst of product gezien wordt. Om optimaal zichtbaar te zijn, zul je meerdere prikkels moeten afgeven. Als geen ander weet Comceptum, full service in reclame en communicatie, deze prikkels vanuit een duidelijk communicatieplan en op originele wijze te creëren. “Vol enthousiasme ondersteunen wij onze klanten bij het realiseren van hun doelstelling”, vertellen eigenaren Martijn Jansen en Reinier Heikoop. “Wij verkopen namelijk geen reclame, maar rendement.”

‘KOM ZOALS JE BENT, DAN VAL JE NOOIT TEGEN’

Onder het motto ‘enthousiasme is het verschil tussen middelmatigheid en succes’ haalt Comceptum al meer dan acht jaar het beste uit reclame en communicatie. “Wij leveren geen standaard werk, maar blinken uit in originaliteit. Vertel ons wat je wilt en wij denken proactief mee. Als wij denken dat de wens niet haalbaar of met een alternatief beter realiseerbaar is, zeggen wij dat ook. Wij zien iemand namelijk liever met een goed gevoel vertrekken, dan dat wij iets verkopen waar iemand helemaal niets aan heeft.”

Eigen videograaf

Wie mee wil draaien in de wereld van reclame en communicatie moet continue vernieuwend zijn. En vernieuwend is Comceptum. “Naar verwachting bestaat internet over twee jaar voor tachtig procent uit video en dus hebben wij nu al een eigen videograaf in huis, goed voor de meest originele product- en bedrijfsvideo’s.” Al eerder creëerde Comceptum een eigen social media afdeling om ondernemers ook op dit vlak volledig te ontzorgen. En dankzij de beste prijs en excellente service in opmaak, druk en verspreiding, mag Comceptum zich op de markt van huis-aan-huisflyers de grootste van Nederland noemen.

Sympathiek stel

De groei van de afgelopen jaren doet Comceptum letterlijk uit zijn jasje groeien en dus wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuw pand aan de Beatrixstraat in Genemuiden. “Ook daar zal de deur voor iedereen openstaan. Geen ondernemer is voor ons te groot of te klein, het budget is nooit maatgevend. Wij helpen ze met even veel plezier aan het gewenste rendement.” Voor Comceptum maakt het dus niet uit wie je bent, dit sympathieke stel gaat altijd vol en zonder vooroordelen voor het best mogelijke resultaat.

“ZIE JIJ GRAAG MEER INTERESSE IN JOUW DIENST OF PRODUCT? BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK, SAMEN GAAN WIJ DE UITDAGING AAN.”

 

EXTRA HANDEN GEZOCHT!

Webdevelopper & Grafisch vormgever

Voor het einde van het jaar verhuist Comceptum naar het nieuwe pand aan de Beatrixstraat in Genemuiden. Graag verhuizen Martijn en Reinier twee nieuwe collega’s mee.

Als erkend leerbedrijf biedt Comceptum ook regelmatig plek aan leergierige stagiaires, die altijd als volwaardige collega’s in het enthousiaste team worden opgenomen. Heb jij de ambitie om te leren en te delen in full service reclame en communicatie? Laat van je horen!

 

COMCEPTUM
Prinses Beatrixstraat 31A – Genemuiden

T 038-385 68 48

E info@comceptum.nl 

www.comceptum.nl

Pin It on Pinterest

Share This